Nevi
0
Opleidingen

Nevi 2 Privaat

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Met de opleiding Nevi 2 Privaat ontwikkel jij je tot specialist in je vakgebied.

Wat leer je?

  • Inzicht in macro, meso en micro- trends en ontwikkelingen en de wijze waarop je deze in kunt zetten om bij te dragen aan waardecreatie voor de organisatie
  • Hoe de inkoopfunctie door gerichte waardecreatie de concurrentiepositie van een organisatie kan versterken
  • Een cyclisch proces van categoriemanagement vormgeven

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1,5 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Blended 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 9.980,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 8.670,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Opleiding Nevi 2 Privaat: de opleiding met hoge return on investment voor jou en je organisatie!

Je bent een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven. Je hebt dan ook gemerkt dat de eisen die aan je worden gesteld behoorlijk zijn toegenomen. Inkoop moet aantoonbaar bijdragen aan het versterken van de concurrentiepositie van jouw organisatie. Alleen door het realiseren van organisatie- en business doelstellingen en door hecht samen te werken met kernleveranciers bij innovatie, verduurzaming, risicoreductie en kostenbeheersing kan jouw bedrijf een voorsprong behouden of verkrijgen in de steeds fellere concurrentiestrijd. Deze uitdagingen bieden jou veel kansen voor je professionele ontwikkeling. Nevi 2 privaat: de inkoopopleiding met een hoge return on investment voor jou en je organisatie! 

De Nevi Privaat opleiding stelt je in staat om belangrijke en complexe inkooptrajecten professioneel uit te voeren. Centraal staan aankopen met een grote impact op de organisatie en op het realiseren van de organisatie en business doelstellingen. Het managen en optimaliseren van belangrijke leveranciersrelaties vormt een belangrijk onderdeel van de opleiding op Nevi 2 niveau. In de opleiding wordt nadrukkelijk aandacht besteed aan waardecreatie door de inkoopfunctie, aan categoriemanagement, aan het handelen vanuit een multifunctionele context, aan stakeholder- en projectmanagement. En verder aan het creëren van een robuuste supply chain en aan risico- en crisismanagement. Vaardigheden als besluitvorming, communicatie en samenwerken kunnen hierbij niet ontbreken.

Voor wie is de opleiding Nevi 2 Privaat geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor (senior)inkopers, (senior)contractmanagers en vergelijkbare functies in de private sector (het bedrijfsleven).

Ook incompany

Deze opleiding organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

 

 

Toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat

Ben je niet in het bezit van een diploma Nevi 1? Dan is het mogelijk om via de toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat te starten met de opleiding Nevi 2 Privaat.

De toelatingsprocedure bestaat uit zelfstudie, een lesdag 1-op-1 begeleiding en een afsluitende (kennis) toets. Na het succesvol afronden van de toelatingsprocedure word je toegelaten tot de opleiding Nevi 2 Privaat.

Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Nevi 2 (Privaat en Publiek).

Inkoopproces gevorderd deel 1
Inkoopproces gevorderd deel 2
Supply chain management
Innovatie gedreven inkopen
Complexe onderhandelingen
Intern ondernemerschap

 

Veelgestelde vragen

Op dit moment kun je nog niet inschrijven voor de examens. Voor meer informatie kun je kijken op de examenpagina van de opleiding.
Er is variatie aangebracht in examenvormen:
  • De startmodules worden afgerond met een digitaal examen;
  • De keuzemodules worden afgerond met een examenopdracht of inspanningsverplichting.
Dit betekent dat er een inspanning van je gevraagd wordt waar je aan moet voldoen en daar krijg je vervolgens feedback op. Je rondt de opleiding uiteindelijk in zijn geheel af met een integraal examen.
Op dit moment staan nog niet alle modules van de opleiding gepland en zijn daarom nog niet te bestellen via de website. Wel kun je alle prijzen van de modules en examens vinden in de prijslijst. Als je, bijvoorbeeld vanwege een beschikbaar studiebudget in 2021, toch de opleiding in zijn geheel vooruit wilt bestellen of een offerte voor de opleiding in zijn geheel wilt ontvangen dan kan dat. Stuur je verzoek daartoe naar info@nevi.nl. Naar de prijslijst

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren