Nevi
0
Opleidingen

Nevi 2 Privaat (gestart voor 1-1-2022)

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Met de opleiding Nevi 2 Privaat ontwikkel jij je tot specialist in je vakgebied.

Wat leer je?

  • Opzetten en uitvoeren van een complex inkoopproces
  • Kansen voor contract- en leveranciersmanagement identificeren
  • Afstemmen van het onderhandelingsproces op de leveranciersstrategie

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
2 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 9.495,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 8.264,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Opleiding Nevi 2 Privaat: de opleiding met hoge return on investment voor jou en je organisatie!

Je bent een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven. Je hebt dan ook gemerkt dat de eisen die aan je worden gesteld behoorlijk zijn toegenomen. Inkoop moet zichtbaar bijdragen aan het versterken van de concurrentiepositie van jouw organisatie. Dat betekent dat je de beste leveranciers selecteert die bovendien voldoen aan de voorwaarden die je stelt. Om dit proces bij belangrijke, en vaak ook complexe aankopen goed te laten verlopen, heeft Nevi de Nevi sourcingmethodologie ontwikkeld. En omdat er veel wordt uitbesteed, is contract- en leveranciersmanagement steeds belangrijker geworden. Alleen door hecht samen te werken met leveranciers bij innovatie, verduurzaming, risicoreductie en kostenbeheersing, kan jouw bedrijf een voorsprong houden in de steeds fellere concurrentiestrijd. Deze uitdagingen bieden jou veel kansen voor je professionele ontwikkeling. Nevi 2 Privaat: de inkoopopleiding met een hoge return on investment voor jou en je organisatie!

Voor wie is de opleiding Nevi 2 Privaat geschikt?

Deze opleiding is geschikt voor (senior)inkopers, (senior)contractmanagers en vergelijkbare functies.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat

Ben je niet in het bezit van een diploma Nevi 1? Dan is het mogelijk om via de toelatingsprocedure Nevi 2 Privaat  te starten met de opleiding 2 Privaat .

De toelatingsprocedure bestaat uit twee intensieve lesdagen en een afsluitende (kennis) toets. Na het succesvol afronden van de toelatingsprocedure word je toegelaten tot de opleiding Nevi 2 Privaat .

Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Nevi 2 (Privaat en Publiek).

Kostenmanagement
Persoonlijke effectiviteit 2
Fact based negotiation
Maatschappelijk verantwoord inkopen
Project- en risicomanagement
Contract- en leveranciersmanagement

Veelgestelde vragen

De examens voor deze opleiding moeten apart geboekt worden. De moduleprijzen zijn exclusief de examenprijzen. Bekijk hier de examens: Examens voor Nevi 2 Privaat (voor 1-1-2022)
Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
De modules in deze opleiding worden afgesloten met een digitaal examen, examenopdracht, portfolio-opdracht en/of reflectieverslag. Hier lees je meer over het examen.
Je start met de basismodule Inkoopproces gevorderd privaat deel 1 en deel 2. Daarna kun je verdiepende modules in een door jou gewenste volgorde plannen. Voor de modules Persoonlijke effectiviteit 2 en Fact based negotiation geldt een verplichte aanwezigheid bij de lessen.
Je start de opleiding met de basismodule Inkoopproces gevorderd privaat deel 1 en deel 2. Daarna plan je zelf de volgorde van de verdiepende modules.

Voor deze opleiding kun je geen vrijstellingen aanvragen. 

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
Nevi 1 of toelatingsprocedure is vereist.
Het niveau van deze opleiding is hbo.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Nevi 2 Privaat (gestart voor 1-1-2022)

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren