Nevi
0
Opleidingen

Nevi 2 Publiek (gestart voor 1-1-2022)

Ben je vóór 1 januari 2022 met de opleiding Nevi 2 Publiek gestart? Dan is het belangrijk dat je de modules volgt binnen deze opleidingsvariant. Op deze pagina vind je alle praktische informatie over de vervolgmodules. 

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1,5 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 9.465,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 8.317,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
De bovengenoemde opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld
Ben je vóór 1 januari 2022 met de opleiding Nevi 2 Publiek gestart? Dan is het belangrijk dat je de modules volgt binnen deze opleidingsvariant Nevi 2 Publiek (gestart vóór 1-1-2022). Hieronder vind je alle praktische informatie over de vervolgmodules. 

Ben je ná 1 januari 2022 met de opleiding Nevi 2 Publiek gestart of overweeg je de opleiding Nevi 2 Publiek te gaan volgen? Lees dan verder op Nevi 2 Publiek.

    Studieprogramma

Deze opleidingsvariant Nevi 2 Publiek bestaat uit de basismodules Inkoop en aanbesteden deel 1 en deel 2. Nadat je deze basismodules hebt afgerond, kies je twee verdiepende keuzemodules die aansluiten op je ontwikkelbehoefte. Je bepaalt zelf de volgorde waarin je deze modules wilt volgen.


Examens

Elke module sluit je af met een digitaal examen of een examenopdracht. 

De examens boek je los van de onderstaande modules. Houdt er rekening mee dat het inschrijfgeld voor je examens niet bij de prijs van de modules is inbegrepen. 

Prijslijst

De prijslijst geeft je een helder overzicht van de ledenprijs en niet-ledenprijs per module en per examen. Bekijk hieronder de prijslijst.

Communiceren beinvloeden en onderhandelen

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Persoonlijke effectiviteit en groei

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren