Nevi
0
Opleidingen

Nevi 2 Publiek (gestart voor 1-1-2022)

Ben je een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector en zoek je verdieping voor jouw kennis van aanbesteden en inkopen? Dan is deze verdiepende opleiding geschikt voor jou. Je leert: 
  • Zelfstandig Europese aanbestedingen begeleiden en uitvoeren en voldoen aan (Europese) wetgeving en richtlijnen
  • Op basis van de organisatieopdracht inkoopdoelstellingen bepalen en vertalen naar een categorieplan
  • Optimaal inrichten van contract- en leveranciersmanagement en interne en externe stakeholders effectiever beïnvloeden

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1,5 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 9.267,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 8.070,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Opleiding Nevi 2 Publiek: de toekomstgerichte opleiding voor jou!

Je bent een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector. Je hebt dan ook gemerkt dat de eisen die aan je worden gesteld behoorlijk zijn toegenomen. Het is binnen de kaders van de Europese aanbestedingswetgeving een hele kunst om niet alleen rechtmatig, maar ook doelmatig in te kopen, zodat de burgers en bedrijven waar voor hun (belasting)geld krijgen. En dat is niet alles, want beleidsmakers hebben de inkoopkracht van de overheid ontdekt. Via het inkoopinstrument wil de overheid ook werken aan verduurzaming, social return en innovatie in het bedrijfsleven. Deze uitdagingen bieden jou veel kansen voor je professionele ontwikkeling.

Nevi 2 Publiek is dé opleiding voor de inkoopprofessional die zijn kennis van inkopen en aanbesteden flink wil verdiepen. Nevi 2 Publiek: de inkoopopleiding met veel impact voor jou, je organisatie en de maatschappij! In de opleiding leer je hoe je een optimale bijdrage levert aan de maatschappelijke en bestuurlijke doelstellingen van jouw organisatie. Het vertalen van organisatiestrategie naar kostendoelstellingen, commodities en inkooppakketten is hier een onderdeel van.

Voor wie is de opleiding Nevi 2 Publiek geschikt?

Je bent inkoper of aanbestedingsexpert en je wilt je binnen de (semi)overheid zodanig ontwikkelen dat je complexe Europese aanbestedingen kunt uitvoeren.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Toelatingsprocedure Nevi 2 Publiek

Ben je niet in het bezit van een diploma Nevi 1? Dan is het mogelijk om via de toelatingsprocedure Nevi 2 Publiek te starten met de opleiding Nevi 2 Publiek.

De toelatingsprocedure bestaat uit twee intensieve lesdagen en een afsluitende (kennis) toets. Na het succesvol afronden van de toelatingsprocedure word je toegelaten tot de opleiding Nevi 2 Publiek.

Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Nevi 2 (Privaat en Publiek).

Inkoop en aanbesteden in de publieke sector deel 2
Project en Risicoman. bij complexe aanbestedingen
Communiceren beinvloeden en onderhandelen
Persoonlijke effectiviteit en groei

Veelgestelde vragen

De examens voor deze opleiding moeten apart geboekt worden. De moduleprijzen zijn exclusief de examenprijzen. Bekijk hier de examens: Examens voor Nevi 2 Publiek (voor 1-1-2022)
Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
De modules in deze opleiding worden afgesloten met een digitaal examen en reflectieverslag. Hier lees je meer over het examen.
Je start met de basismodule en aanbesteden in de publieke sector 1 en 2. Hierna kies je uit 2 van de 3 keuzemodules. Je bepaalt zelf het moment en de volgorde. Zo bepaal je je eigen tempo. Voor de keuzemodules Persoonlijke effectiviteit en Groei en Communiceren, beïnvloeden en onderhandelen geldt een verplichte aanwezigheid bij de lessen.
Je start met de basismodule en aanbesteden in de publieke sector 1 en 2. Hierna kies je uit 2 van de 3 keuzemodules. Je bepaalt zelf het moment en de volgorde. 

Voor deze opleiding kun je geen vrijstellingen aanvragen. 

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
Nevi 1 of toelatingsprocedure is vereist.
Het niveau van deze opleiding is hbo.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Nevi 2 Publiek (gestart voor 1-1-2022)

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren