Nevi
0
Opleidingen

Nevi 2 Publiek

Ben je een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector en zoek je verdieping voor jouw kennis van aanbesteden en inkopen? Dan is deze verdiepende opleiding geschikt voor jou. Je leert: 
  • Zelfstandig Europese aanbestedingen begeleiden en uitvoeren en voldoen aan (Europese) wetgeving en richtlijnen
  • Hoe je een optimale bijdrage levert aan de maatschappelijke en bestuurlijke doelstellingen van jouw organisatie
  • Hoe je de organisatiestrategie kunt vertalen naar doelstellingen voor de inkoopfunctie als geheel en individuele aanbestedingen in het bijzonder

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1,5 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Blended 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 9.980,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 8.670,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Opleiding Nevi 2 Publiek: de toekomstgerichte opleiding voor jou!

Je bent een ervaren inkoopprofessional in de (semi)publieke sector. Je hebt dan ook gemerkt dat de eisen die aan je worden gesteld behoorlijk zijn toegenomen. Het is binnen de kaders van de Europese aanbestedingswetgeving een hele kunst om niet alleen rechtmatig, maar ook doelmatig in te kopen, zodat de burgers en bedrijven waar voor hun (belasting)geld krijgen. En dat is niet alles, want beleidsmakers hebben de inkoopkracht van de overheid ontdekt. Via het inkoopinstrument wil de overheid ook werken aan verduurzaming, social return en innovatie in het bedrijfsleven. Deze uitdagingen bieden jou veel kansen voor je professionele ontwikkeling.

Nevi 2 Publiek is dé opleiding voor de inkoopprofessional die zijn kennis van inkopen en aanbesteden flink wil verdiepen. Nevi 2 Publiek: de inkoopopleiding met veel impact voor jou, je organisatie en de maatschappij! In de opleiding leer je hoe je een optimale bijdrage levert aan de maatschappelijke en bestuurlijke doelstellingen van jouw organisatie. Het vertalen van organisatiestrategie naar kostendoelstellingen, commodities en inkooppakketten is hier een onderdeel van.

Voor wie is de opleiding Nevi 2 Publiek geschikt?

Je bent inkoper of aanbestedingsexpert en je wilt je binnen de (semi)overheid zodanig ontwikkelen dat je complexe Europese aanbestedingen kunt uitvoeren.

Ook incompany

Deze opleiding organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

Toelatingsprocedure Nevi 2 Publiek

Ben je niet in het bezit bent van een Nevi 1 Privaat of Nevi 1 Publiek diploma? Dan kun je via een toelatingsprocedure toch starten met de opleiding Nevi 2 Publiek. Na succesvol afronden van de toelatingsprocedure word je toegelaten tot de opleiding Nevi 2 Publiek.

Je mag aan de toelatingsprocedure deelnemen als je een erkend hbo en/of wo diploma hebt behaald en minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een inkoopfunctie hebt.

Let op! De toelatingstoets leidt niet tot het diploma Nevi 1, certificaten of vrijstellingen voor modules in de Nevi-opleidingen.

Hier lees je meer over de Toelatingsprocedure Nevi 2 (Privaat en Publiek).

Inkoop en aanbesteden gevorderd deel 1
Inkoop en aanbesteden gevorderd deel 2
Inkoper als stakeholdermanager
Innovatie en samenwerking
Realiseren van een mvi-plan

Veelgestelde vragen

Op dit moment kun je nog niet inschrijven voor de examens. Voor meer informatie kun je kijken op de examenpagina van de opleiding.
Er is variatie aangebracht in examenvormen:
  • De startmodules worden afgerond met een digitaal examen;
  • De keuzemodules worden afgerond met een examenopdracht of inspanningsverplichting.
Dit betekent dat er een inspanning van je gevraagd wordt waar je aan moet voldoen en daar krijg je vervolgens feedback op. Je rondt de opleiding uiteindelijk in zijn geheel af met een integraal examen.
Op dit moment staan nog niet alle modules van de opleiding gepland en zijn daarom nog niet te bestellen via de website. Wel kun je alle prijzen van de modules en examens vinden in de prijslijst. Als je, bijvoorbeeld vanwege een beschikbaar studiebudget in 2021, toch de opleiding in zijn geheel vooruit wilt bestellen of een offerte voor de opleiding in zijn geheel wilt ontvangen dan kan dat. Stuur je verzoek daartoe naar info@nevi.nl. Naar de prijslijst

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren