Nevi
0

Sprekers & sessies

Tickets >

Bekijk hieronder de diverse verdiepingssessies in het middagprogramma van het congres.  

Rond 5 mei ontvang je een korte enquête met daarin onder andere het verzoek je 3 voorkeurssessies aan te geven.

G. Ronde tafel sessies 'Samenwerken binnen de inkoopfunctie' (duo- presentatie met Jorrit Oosterbroek) 
Voor de zorg is goed inkoop en contractmanagement van cruciaal belang. De kwaliteit van samenwerking tussen de diverse betrokkenen maakt hierin het verschil. Intervisie is een middel om hier verbetering in aan te brengen en blijvend met elkaar te werken aan continue verbetering. Impact Inkoop en Contractmanagement neemt je op interactieve wijze mee in de theorie en geeft handvaten voor goede samenwerking (intervisie). Je gaat de deur uit met nieuwe contacten voor mogelijke intervisie en weetjes over samenwerking voor elke inkoper (als digitaal e-book).

H. Bewezen effectieve transformatie in de zorg inkopen, hoe doe je dat? (duo- presentatie met Ingrid van Westing) 
Het Kenniscentrum digitale zorg van ZN voorziet in de behoefte van het samenwerken door verzekeraars op wat is goede digitale zorg (hybride zorgpaden met digitale toepassing). In 2 jaar tijd is dit centrum actielerend gegroeid in het uitvoeren van toetsingen van digitale zorgapplicaties, het gezamenlijk met het veld uitvoeren van waardebepalingen in de praktijk en het ontwerpen en afstemmen van tools tbv beoordelingen, evaluaties in de dagelijkse zorgpraktijk. Samen met andere organisaties in de zorg hebben we het doel om de zorg toegankelijk, kwalitatief goed, duurzaam en betaalbaar te maken en te houden. De doorontwikkeling naar een landelijk centrum is gaande en zal in de loop van 2024 gestalte krijgen.

I. Innovatie in de zorg gaat super snel. Of toch niet.. Wat kan er anders?
Ga in gedachte eens terug in de tijd. Stel je voor dat het 2013 is en je loopt een zorginstelling in die voor jou zo bekend is. Kijk om je heen. Zie met welke apparatuur er gewerkt wordt, hoe een behandel- of operatiekamer er uit ziet. Als je met je ogen uit 2023 kijkt naar het recente verleden schrik je je vast rot. Wat is er in korte tijd veel veranderd. En stel je nu eens voor dat vanaf 2023 die innovatie nog eens 3 tot 5x zo snel kan gaan. Loop nu in gedachten  in 2033 dezelfde ruimte nogmaals binnen. Wat zal je dan zien of beter, wat zou je willen zien? Samen zijn we verantwoordelijk om de zorg door innovatieve producten en diensten toekomstbestendig te maken. Maar hoe dan? Tijdens een interactieve bijeenkomst bekijken we wat we van elkaar verwachten en hoe we samen succesvol kunnen zijn. Nu en in de toekomst. 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren