0
Evenementen

Webinar: Rondetafel laboratorium diagnostiek

Onder leiding van Marcel Levi gaan we in dit rondetafelgesprek alle perspectieven van de huidige ontwikkelingen in het laboratoriumveld onderzoeken en belichten. Van effecten van tenders door verzekeraars tot de opkomst van nieuwe technieken, zoals moleculaire diagnostiek. Een panel van gerenommeerde experts laten hier hun licht op schijnen tijdens dit interactieve event!

Over dit evenement

DATUM
21-9-2021
Tijd
14:00 - 16:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€25,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit event

Er is tijdens de coronacrisis veel te doen geweest over de snelheid van de opschaling van de testcapaciteit en de verschillende belangen binnen het laboratoriumveld.

We denken dat we hierover een interessant rondetafelgesprek kunnen organiseren, dat alle perspectieven van de huidige ontwikkelingen in het laboratoriumveld belichten. Van effecten van tenders door verzekeraars tot de opkomst van nieuwe technieken, zoals moleculaire diagnostiek.

Of je al ervaring hebt met laboratoriumdiagnostiek is niet van belang; Nevi Zorg organiseert dit hybride event over een werkveld in beweging, voor iedereen. Doe mee aan dit webinar via Nevi-TV of fysiek vanuit het werkcafé in Nevi’s House of Procurement in Zeist! Na je aanmelding krijg je de vraag of je fysiek aanwezig wilt zijn (uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen).

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Huidig landschap laboratoriumdiagnostiek
•    Invloed van corona
•    Efficiency door prijsdruk
•    1e lijn, 2e lijn
•    Personalisatie zorg

 

Programma


14:00 uurOpening & welkom door Nicole Poldervaart, Teammanager Zorg, Team Expertise & Projecten ZVW & WLZ bij Menzis en voorzitter Nevi Zorg & Anja Hoeksma, Manager Inkoop bij Ziekenhuis Amstelland en BovenIJ ziekenhuis en lid Nevi Zorg
14:02 uurIntroductie dagvoorzitter Marcel Levi
14:05 uurPresentatie Joep Jacobs, Strategist bij Gupta Strategists
14:30 uur

Dagvoorzitter Marcel Levi in gesprek met het panel:

* Wim van Harten, voorzitter Raad van bestuurder ziekenhuis                Rijnstate 

* Anja Leyte, directeur OLVG Lab BV

* Johan van Zeelst, VGZ 

* Marc Elisen, Klinisch Chemicus en specialist Laboratorium-                  geneeskunde

* Rob Vrenken, huisarts uit Enschede, actief in LHV en o.a.                      oud-voorzitter van de huisartsenorganisatie Thoon en huisarts-        adviseur bij de Twentse laboratoria

* Joep Jacobs, strategist bij Gupta Strategists


15:50 uur

 Wrap-up met Nicole en Anja, bevraagd door dagvoorzitter Marcel Levi

16:00 uurAfsluiting Nevi-TV en napraten in Zeist voor de aanwezigen

Over Nevi Zorg

Nevi Zorg is er voor inkopers in de keten, zoals zorgverzekeraars en leveranciers, en voor inkopers in instellingen in de gezondheidszorg, zoals ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, gehandicapten instellingen en psychiatrische instellingen.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren