0
Evenementen

Ontbijtsessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Op donderdag 1 oktober 2020 organiseert Nevi Kring Noord Nederland in samenwerking met PlasBossinade Advocaten en Notarissen een ontbijtsessie actualiteiten aanbestedingsrecht.

Over dit evenement

DATUM
1-10-2020
Tijd
08:30 - 11:30
Plaats
GRONINGEN
Locatie
PlasBossinade | Advocaten en Notarissen
Prijs
€75,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw
Het recht is voortdurend in beweging, zo ook het aanbestedingsrecht. Wij nemen je tijdens deze ontbijtsessie mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht. Uiteraard willen wij ook de onderwerpen bespreken die jij interessant vindt. Graag horen wij welke onderwerpen dat zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. We zien je graag op 1 oktober 2020, tot dan!

Sprekers:
Peter Hoekstra, Rima Jengibarjan en Marijn Nuijens, advocaten aanbestedingsrecht.

Peter Hoekstra houdt zich bezig met adviseren en procederen op het gebied van het aanbestedingsrecht, het mededingingsrecht en de raakvlakken daartussen. 
Rima Jengibarjan houdt zich voornamelijk bezig met het ondernemingsrecht en het aanbestedingsrecht. Daarnaast is zij nauw betrokken bij vraagstukken van klanten in de zorg en mededingingsrechtelijke kwesties.
Marijn Nuijens houdt zich dagelijks bezig met adviezen en geschillen in het bouwrecht en het aanbestedingsrecht. Hij heeft ook veel ervaring met arbitrageprocedures.

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
  • Actualiteiten Aanbestedingsrecht
  • Wijzigingen gepresenteerd tijdens ontbijtsessie
  • Eigen onderwerpen inbrengen
  • Ontwikkelingen in de markt

Programma:
08:00 Inloop met ontbijt
08:30 Presentatie Peter Hoekstra, Rima Jengibarjan & Marijn Nuijens, advocaten aanbestedingsrecht.
10:30 Afsluiting

Praktische informatie:
PlasBossinade | Advocaten en Notarissen 
Paterswoldseweg 804
9728 BM Groningen

Parkeergelegenheid (kosteloos) op locatie.

Introducee:
Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (NOG) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Nevi account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. Er worden dan uiteraard geen kosten in rekening gebracht. Er is een maximum van 1 introducée.

Over Nevi Kring Noord:
Nevi Kring Noord is een ambitieuze, actieve en professionele netwerkorganisatie binnen de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (Nevi). Met haar bijna 7000 landelijke leden, waarvan meer dan 700 in Noord Nederland, voegt de kring waarde toe aan de noordelijke economie door het delen van kennis en het in stand houden van een breed netwerk op het gebied van inkoop- en supply chain management. Waardevolle elementen zijn de samenwerkingen met onder andere de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de zorg, de overheid en de private sector.