Nevi
0
Evenementen

On demand Webinar: Inkoop digitaliseren in 5 stappen

Digitalisering van inkoop staat op de agenda van elke CPO die we spreken. Echter geeft het merendeel ook aan dat eerdere digitaliseringsprojecten meestal veel te weinig hebben opgeleverd, te veel geld hebben gekost en veel te lang duurden. 

Over dit evenement

DATUM
27-7-2020
Tijd
15:20 - 00:01
Plaats
Online
LOCATIE
Online

De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal hiervan is tijdelijk on demand beschikbaar, dus wanneer het jou uitkomt. Wanneer je onderaan deze pagina je gegevens invult, krijg je automatisch toegang tot het gewenste webinar.

Inkoop digitaliseren in 5 stappen
Digitalisering van inkoop staat op de agenda van elke CPO die we spreken. Echter geeft het merendeel ook aan dat eerdere digitaliseringsprojecten meestal veel te weinig hebben opgeleverd, te veel geld hebben gekost en veel te lang duurden. In deze sessie leggen we uit welke factoren een rol spelen bij het falen van digitaliseringprojecten binnen inkoop. Vervolgens vertellen we je onze aanpak om van elk inkoopdigitaliseringproject een succes te maken!

Tijdens dit event komt het volgende aan bod:
• De impact van digitalisering op inkoop
• Waarom gaan digitaliseringsprojecten binnen inkoop vaak mis?
• Wat zijn de succesfactoren voor een geslaagde digitalisering?
• Hoe kun je digitalisering versnellen?

Spreker is Achraf Talhaoui, medeoprichter en managing partner bij Qando.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren