Nevi
0
Evenementen

On demand Webinar: Contractmanagement: trust unravelled

Wat is de beste balans tussen samenwerken op basis van contractuele en relationele sturing? Welk doel willen partijen eigenlijk bereiken met het contract? Met welke elementen worden contracten opgesteld en welke formule zorgt vervolgens voor de beste prestatie? Laat je inspireren tijdens deze mooie reis naar een verbeterde samenwerking.

Over dit evenement

DATUM
17-3-2021
Tijd
15:30 - 17:00
Plaats
Online
LOCATIE
Online

Over dit on demand webinar:

Je wordt eerst bewust van de complexe rol in de functie van contractmanager (als directeur, manager, inkoper, verkoper, adviseur, techneut, etc.). Vanuit die positie begrijp je dat je met je eigen houding en gedrag het succes bepaalt van de samenwerking en daarmee de prestaties die voortvloeien uit de samenwerking. Hoe dat precies werkt, wordt uitgelegd aan de hand van pakkende voorbeelden van een aantal historische voorbeelden. Er worden diverse modellen aangereikt die je kan gebruiken om tot inzicht te komen van de samenwerking en in gezamenlijkheid met je counterpart de vertrouwensrelatie te verbeteren.

In dit on demand webinar leer je:

  • De complexiteit van contractrelaties begrijpen
  • Inzicht in het effect van contractuele en relationele managementstijlen
  • Begrijpen dat contractuele en relationele managementstijlen complementair zijn aan elkaar
  • Weten hoe het vertrouwensniveau van contractuele relaties gemeten wordt en dat daaruit interventies gedaan kunnen worden om het vertrouwensniveau te verhogen tot een betere en plezierige samenwerking
  • Weten op welke wijze het gedachtegoed van Trust Unravelled kan worden toegepast in het contractmanagement, maar ook op welke wijze dit kan worden toegepast bij (Europese) aanbestedingen


Spreker: Alf Smolders, gebiedsmanager Projectportfolio ProRail.

Alf Smolders promoveerde in 2019 op de vraag: “Welke factoren van vertrouwen beïnvloeden het effect in de relatie tussen organisaties in een gereguleerde inkoopomgeving?”

Alf neemt je mee in de zoektocht in het vinden van antwoord aan de hand van de volgende vragen: Wat is de beste balans tussen samenwerken op basis van contractuele en relationele sturing. Welk doel willen partijen eigenlijk bereiken met het contract? Met welke elementen worden contracten opgesteld en welke formule zorgt vervolgens voor de beste prestatie? Laat je inspireren tijdens deze mooie reis naar een verbeterde samenwerking.

Bekijk het webinar

Vul het formulier in om het on demand webinar te bekijken.


Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren