0
Evenementen

Nevi Webinar: De uitdaging van inkopen van externe inhuur

De inhuurmarkt is divers en complex. Dagelijks hebben inkoop- en HR-professionals te maken met veeleisende stakeholders die betrokken zijn bij de inhuur van interim professionals, uitzendkrachten en ZZP’ers. Aan de hand van diverse inhuurmodellen wordt zichtbaar hoe je een goede inhuurstrategie en een goed categorieplan voor externe inhuur kunt opzetten. 

Over dit evenement

DATUM
23-2-2021
Tijd
15:00 - 17:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw
De markt van inkoop van externe inhuur is uitdagend. De kosten van externe inhuur vormen een significant aandeel van de totale kosten van elke organisatie. Daarnaast hebben de beschikbaarheid en kwaliteit van (externe) medewerkers een grote impact op de prestaties van jouw organisatie. Ook bepalen de prestaties van je bureaus en externe dienstverleners in grote mate de tevredenheid van de business en het risicoprofiel. Het belang van procurement om de externe inhuur professioneel te organiseren is daarom groot. Slim samenwerken met HR, Finance, Control, IT, Inhurende managers, bureaus, brokers, Managed Service Providers is cruciaal als je de mogelijkheden van de inhuurmarkt optimaal wilt benutten. Zo maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar en huurt jouw organisatie op een professionele manier extern personeel in. 

Wat komt er aan bod?

  • Waar zitten de potentiële verbeterpunten in de inhuurketen?
  • Aan welke knoppen kun je draaien?
  • Hoe identificeer je kansen en mogelijkheden, intern en in de keten?
  • En hoe pak je die kansen?

Programma

  • 14.55 Webinar toegankelijk
  • 15.00 Start webinar
  • 16.30 Ruimte voor vragen & dialoog
  • 17.00 Einde webinar

Spreker

Bertrand Prinsen | Mede-oprichter en Managing Partner bij Labor Redimo
Bertrand helpt organisaties met hun wervingsstrategie, inhuurstrategie, de inrichting van arbeidspools, integrale wervingstrategie vast/flex, complexe onderhandelingen en compensation & benefits voor vast/flex.

Over Labor Redimo

Labor Redimo is een onafhankelijk adviesbureau. Expert in Externe Inhuur, Talent Acquisition en Total Workforce Management. Zij helpen organisaties in de publieke- en private sector met het analyseren, benchmarken, inrichten en implementeren van oplossingen.

Wij analyseren en adviseren vanuit een integrale benadering. Bij onze vraagstukken zijn praktisch alle disciplines betrokken, zoals de lijnorganisatie, HR, Inkoop, Finance en Legal. Het belang van de organisatie staat altijd voorop. We benaderen vraagstukken bedrijfskundig én hebben oog voor de praktijk. Onze adviezen zijn altijd onafhankelijk en daadwerkelijk implementeerbaar. Meer weten over Labor Redimo