Nevi
0
Evenementen

Nevi webinar: Actualiteiten aanbestedingsrecht

Op donderdag 15 april 2021 organiseert Nevi Community Noord Nederland in samenwerking met PlasBossinade Advocaten en Notarissen het webinar 'actualiteiten aanbestedingsrecht'.

Over dit evenement

DATUM
15-4-2021
Tijd
15:30 - 17:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€75,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Over dit Event

Het recht is voortdurend in beweging, zo ook het aanbestedingsrecht. De advocaten van PlasBossinade nemen ons tijdens dit webinar weer mee in de laatste ontwikkelingen op het gebied van het aanbestedingsrecht. Uiteraard willen wij ook de onderwerpen bespreken die jij interessant vindt. Graag horen wij welke onderwerpen dat zijn, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Mail dan uiterlijk voor 8 april 2021 naar evenementen@nevi.nl. We zien je graag op 15 april 2021, tot dan!

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Actualiteiten aanbestedingsrecht
  • Trends & ontwikkelingen in de markt, met onder andere: COVID-19 en de Brexit
  • Mogelijkheid voor leden om eigen onderwerpen (casus) in te brengen

Programma


15:30 uurWelkom en introductie sprekers door Roland Hovius, Nevi Noord
15:35 uurPresentatie 'Actualiteiten aanbestedingsrecht' door Marijn Nuijens en Peter Bluemink, advocaten aanbestedingsrecht
16:30 uurTijd voor vragen
17:00 uurAfsluiting, einde webinar


Oproep

Heb je vooraf al specifieke vragen/ of opmerkingen die je graag alvast met de sprekers zou willen delen? Mail dan uiterlijk voor 8 april 2021 naar evenementen@nevi.nl en wij zullen de sprekers informeren.

Over Nevi Noord Nederland 

Nevi Noord is een ambitieuze, actieve en professionele netwerkorganisatie binnen de Nederlandse Vereniging voor Inkoopmanagement (NEVI). Met haar bijna 7000 landelijke leden, waarvan meer dan 700 in Noord Nederland, voegt de community waarde toe aan de noordelijke economie door het delen van kennis en het in stand houden van een breed netwerk op het gebied van inkoop- en supply chain management. Waardevolle elementen zijn de samenwerkingen met onder andere de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen, de zorg, de overheid en de private sector.

Introducee

Je bent als lid van harte uitgenodigd eenmalig bijvoorbeeld één van je stakeholders, directe collega’s of leidinggevende die (nog) geen lid is van Nevi (kosteloos) mee te nemen naar dit event, zodat zij nader kennis kunnen maken met jouw vakgebied. Het verzoek is dat deze collega zich met een Nevi account aanmeldt voor dit event en via evenementen@nevi.nl laat weten door wie hij/zij geïntroduceerd is. De niet-ledenprijs is dan uiteraard niet van toepassing. Er is een maximum van 1 introducée.

Nevi webinar: Actualiteiten aanbestedingsrecht

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren