0
Evenementen

Meetup: MVI Zorg ISO 20400/MVI

Het verhogen van de kwaliteit, toegankelijkheid en beschikbaarheid van de zorg en tegelijk het verlagen van de footprint van de zorgverlening vanuit de lange termijn impact op people, planet en prosperity, dit is de insteek van de Green Deal Zorg.

Over dit evenement

DATUM
19-11-2020
Tijd
10:00 - 12:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw
Inkopende organisaties hebben de regie over de toeleveringsketen, stimuleren en creëren de vraag naar duurzaam of circulair geproduceerde goederen en kunnen mede daardoor duurzaamheidsdoelstellingen behalen.
In opdracht van het Ministerie van VWS zal Nevi op donderdag 19 november 2020 hierover drie verschillende Meetups organiseren, te weten Maatschappelijk verantwoord inkopen (MVI), Klimaatneutraal inkopen en Circulair inkopen.

Voor wie is het bedoeld?
De Meetups zijn bedoeld voor alle medewerkers in de Zorg die aan de slag willen gaan met de bovenstaande duurzaamheidsambities en invloed uitoefenen op in te kopen producten en diensten.

Onderwerpen 
  • ​Nulmeting in combinatie met MVI webtool, zelfevaluatietool
  • MVI-actieplan en Implementatieplan maken
  • Het toepassen van thema’s als circulair inkopen, biobased inkopen, innovatie, milieucriteria, socialreturn, sociale voorwaarden, etc. in zowel het inkoop/aanbesteding-, gunningsproces en contractmanagementproces
Andere Meetups:
12.30 – 14.30 uur Klimaatneutraal Inkopen, trainer Maud Vastbinder, moderator Karin van IJsselmuide
15.00 – 17.00 uur Circulair Inkopen, trainer Marcel Jacobs, moderator Karin van IJsselmuide