Nevi
0
Evenementen

Een aanbesteding intrekken, mag dat?

Mag een aanbestedende dienst zomaar een aanbesteding intrekken? Welke voorwaarden gelden hierbij en waar moet je als aanbestedende dienst op letten? 

Over dit evenement

DATUM
1-6-2021
Tijd
11:00 - 12:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€75,00 excl. btw
Ledenprijs
€25,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Over dit event:


Het komt regelmatig voor dat een aanbestedende dienst overweegt een aanbesteding in te trekken. Bijvoorbeeld omdat hij erachter komt dat hij de opdracht niet goed heeft uitgevraagd, of omdat de aanbesteding zelf gebreken blijkt te bevatten. Maar mag dit zomaar?

Het intrekken van een aanbesteding leidt vaak tot grote ergernis bij ondernemers, die meestal al veel tijd en moeite in het maken van een aanbieding hebben gestoken. Procedures bij de rechter kunnen het gevolg zijn. In het komende webinar zal – vanuit de verschenen jurisprudentie hierover - aandacht worden besteed aan veelgestelde vragen over dit onderwerp.

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wanneer mag je als aanbestedende dienst een aanbesteding intrekken?
  • Waar moet je op letten als je een aanbesteding intrekt?

Praktische informatie:
Dit webinar is bedoeld voor en gericht op inkopers en juristen van aanbestedende diensten. Deelname aan dit webinar is gratis voor abonnementhouders en proefabonnementhouders. Deze hebben via een mailing een eigen aanmeldlink ontvangen. 

Deelname voor Nevi-leden die geen InkoopJurisprudent-abonnement hebben is € 25,- excl. BTW. Deelname voor niet-Nevi-leden is € 75,- excl. BTW.

Wil je graag (gratis en geheel vrijblijvend) een proefabonnement aanvragen op InkoopJurisprudent (en vervolgens gratis aan het webinar deelnemen), dan kan dat via de volgende link.
 

Programma


10:55 uurAanvang webinar
11:00 uurStart en introductie
11:03 uurPresentatie "Een aanbesteding intrekken, mag dat?"
11:45 uurVragen door deelnemers
12:00 uurEinde webinar

Een aanbesteding intrekken, mag dat?

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren