Nevi
0
Evenementen

Congres: Duurzame zorg begint bij een duurzaam inkoopproces

Wil jij vanuit je zorgorganisatie actief bijdragen aan het verduurzamen van de zorg, zelfs in deze crisistijd? Dan moet je beginnen bij het verduurzamen van je inkoop. Hoe doe je dat? Laat je inspireren en informeren over de nieuwste kennis en ervaringen. Meld je aan voor het online congres “Duurzaam inkopen in de zorg” dat Intrakoop, Nevi, MilieuPlatformZorg en MVO Nederland samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport op 4 maart organiseren.

 

Doelgroep

Het congres is interessant voor iedereen die betrokken is bij het inkoopproces en het verduurzamen van zijn of haar zorgorganisatie.

 

Programma

Wat kun je verwachten? 

Om 13:00 uur opent presentator Talitha Muusse het congres. Zij geeft het woord aan inspirerende sprekers als:

  • prof. dr. ir. Fredo Schotanus, over hoe we publieke inkoop doelmatig houden (betaalbaarheid, beschikbaarheid) en tegelijkertijd verduurzamen en circulair maken; 
  • prof. dr. Jeroen Meijerink, over wat wij kunnen leren van project “de Groene O.K.” en het project Plastic Afval;  
  • prof. dr. Victor Lamme, over hoe ons brein omgaat met de verandering die nodig is voor  verduurzaming. En over hoe we weerstand verlagen en collega’s motiveren om samen te werken aan verduurzaming. 

Tussendoor kun je deelsessies volgen waarin het delen van kennis, ervaringen, praktische tips, oplossingen, handvatten en tools centraal staat. 

Denk aan sessies over MVI-tools, het verduurzamen van de voedselketen in de zorg, de Milieuthermometer Zorg, het verduurzamen van specifieke afdelingen als een IC en een stappenplan voor het scheiden van plastic afval. Zo kun je na het congres direct zelf aan de slag in je eigen zorgorganisatie.

Rond 16:00 uur is de afsluiting van het congres.

Bekijk het volledig programma met alle deelsessies

Meld je aan

Deelname is gratis. Om je aan te melden voor hét online congres waar je je kunt laten inspireren en praktische kennis kunt opdoen, ga naar https://www.aanmelder.nl/congresduurzaaminkopenindezorg/subscribe

We zien je graag op 4 maart om 13:00 uur.

 


 

Delen

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren