Nevi
0
Evenementen

On demand webinar: Relationeel inkopen in het sociaal domein

Budgetten worden overschreden, de beoogde transformatie komt niet van de grond, of men vliegt elkaar in de haren. De relatie tussen gemeenten en zorgaanbieders is essentieel. Maar hoe richt je dat efficiënt in? 

Over dit evenement

DATUM
2-3-2021
Tijd
10:35
Plaats
Webinar
LOCATIE
Online

Gemeente-zorgaanbiederrelatie opbouwen en onderhouden

Madelon Wind, onderzoeker bij PPRC en promovenda aan de Universiteit Utrecht en Universiteit Twente, vertelt op 26 januari meer over hoe je als gemeente een relatie met zorgaanbieders kan opbouwen en onderhouden. Eerst staat ze kort stil bij de resultaten van de Monitor Gemeentelijke Zorginkoop. Daarna neemt Madelon jou mee in de tussentijdse uitkomsten van haar onderzoek. Ze staat stil bij het belang van het doel, bij de inrichting vanuit inkopende partij (wanneer samen of wanneer alleen, welk type inkoop past bij de doelen?), bij communiceren en eenlijnigheid en bij de huidige praktijk. Op basis daarvan trekt ze conclusies over een efficiënte inrichting van gemeente - zorgaanbiederrelaties.

In dit on demand webinar leer je:

  • Het belang van een goede doelstelling
  • Past je inkoopbeleid?
  • Communicatie
  • Een efficiënte inrichting van de gemeente - zorgaanbiederrelatie


Bekijk het webinar

Vul het formulier in om het on demand webinar te bekijken.


Over on demand webinars

De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal hiervan is tijdelijk on demand beschikbaar, dus wanneer het jou uitkomt. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren