Nevi
0

Lidmaatschap

Samen maken we met procurement het verschil

Word lid

Nevi is een beroepsvereniging: we hebben dus geen aandeelhouders, maar leden. Inmiddels al ruim 6 duizend. Zo staan we als vereniging dicht bij alle inkopers van Nederland.

Samen weten we wat er nodig is om het vak van inkoop beter te maken – en sámen maken we een verschil! Goed voor jou & invloed op wat jij belangrijk vindt.

 

Veelgestelde vragen

De opzegging moet in het lopende jaar vóór 1 december worden gedaan. Indien je te laat bent met de opzegging, dan blijf je nog 1 jaar lid en kun je gebruik maken van alle voordelen. Je kunt wel meteen je opzegging per volgend jaar doorgeven aan ons.
 
Goed gedaan, van harte gefeliciteerd! Ook na het afronden van je opleiding biedt het lidmaatschap vele voordelen voor jou zoals het Kennislab, het vakblad Deal!, de vele evenementen en kennissessies. Verder zijn dezelfde voorwaarden van kracht om vóór 1 december van het lopende jaar op te zeggen.
Je kunt je lidmaatschap alleen opzeggen conform de algemene voorwaarden
Nee, je lidmaatschap is niet overdraagbaar. Je kunt alleen opzeggen conform de algemene voorwaarden
Ook als je werkgever het lidmaatschap voor jou heeft afgesloten en betaald, is het lidmaatschap persoonlijk en alleen voor jou. Indien je het lidmaatschap wenst op te zeggen, kun je dat alleen persoonlijk aan ons doorgeven. Bekijk de algemene voorwaarden.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen