0
Lidmaatschap

Nevi Organisatie lidmaatschap

Heeft je werkgever een organisatie lidmaatschap afgesloten? Dan heb jij als medewerker een Nevi Indivudueel lidmaatschap. Vul hieronder je gegevens in. 

Blijf bij als inkoper of contractmanager op je vakgebied en krijg toegang tot een professioneel inkopersnetwerk, waar je kennis kunt halen én brengen. 

Vul je gegevens in 

Jouw werkgever vindt het belangrijk dat jij als inkoopprofessional op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van inkoop en supply management en heeft daarom besloten om voor alle collega’s het Nevi lidmaatschap af te sluiten. Het enige wat je zelf nog hoeft te doen, is enkele gegevens invullen. Daarna ben je Individueel lidmaatschap van Nevi en kun je gebruikmaken van alle voordelen die het lidmaatschap van Nevi je biedt, zoals het bijwonen van evenementen, het ontvangen van Deal! en aantrekkelijke kortingen op opleidingen en trainingen. 

Na het insturen van je gegevens krijg je op je huisadres het inkoopvakblad Deal! toegezonden. Je kunt ook direct het digitale Kennislab raadplegen en je ontvangt de nieuwsbrief, met nieuwe ontwikkelingen, interessante events en netwerkbijeenkomsten. 

Let op: Misschien ken je Nevi al omdat je een Nevi opleiding of training hebt gevolgd, events hebt bezocht of zelfs al lid bent van de vereniging. Ook al ben je al Nevi lid, vul dan alsjeblieft alsnog het formulier in. 

Voor werkgevers 

Wil je een organisatie lidmaatschap afsluiten voor jouw organisatie (vanaf 11 medewerkers) zodat al je medewerkers kunnen profiteren van de voordelen van een lidmaatschap? Neem contact met ons op. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren