Nevi
0
Evenementen

Past je inkoopbeleid van extern personeel nog wel bij deze tijd?

De markt van inkoop van externe inhuur is uitdagend. De kosten van externe inhuur vormen een significant aandeel van de totale kosten van elke organisatie. Daarnaast hebben de beschikbaarheid en kwaliteit van (externe) medewerkers een grote impact op de prestaties van jouw organisatie.

Over dit evenement

DATUM
14-6-2022
Tijd
13:00 - 14:00
Plaats
Online
LOCATIE
Webinar

Ook bepalen de prestaties van je bureaus en externe dienstverleners in grote mate de tevredenheid van de business en het risicoprofiel. Het belang van procurement om de externe inhuur professioneel te organiseren is daarom groot.

Slim samenwerken met HR, Finance, Control, IT, Inhurende managers, bureaus, brokers, Managed Service Providers is cruciaal als je de mogelijkheden van de inhuurmarkt optimaal wilt benutten. Zo maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar en huurt jouw organisatie op een professionele manier extern personeel in.

Past het huidige inkoopbeleid nog bij deze tijd en hoe wendbaar ben je als organisatie om de inkoopveranderingen aan te kunnen? En wat is er mogelijk om de onvermijdelijke stijging van inhuurtarieven te kunnen dempen? Labor Redimo geeft inzicht wat je eraan kan doen. 

Tijdens dit event komt het volgende aan bod

  • Waar zitten belangrijke verbeterpunten in de inhuurketen én inhuurtarieven
  • En hoe ga je eraan beginnen?

Programma


12.55 uurInloggen
13.00 uurStart webinar
14.oo uurEinde webinar
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren