0
Evenementen

On demand Webinar: Waardegericht inkopen

Na zijn succesvolle boek ‘Inkoop een nieuw paradigma’ heeft Gerco Rietveld de waardegerichte inkoop uitgewerkt in een nieuw boek: “Waardegerichte Inkoop – Inkoop op strategisch niveau”. Maak kennis met de inzichten, bouwstenen en knowhow om inkoop te transformeren van een ondersteunende rol naar een volwaardige functie waarmee iedere organisatie (meer) klantwaarde en maatschappelijke waarde kan realiseren.

Over dit evenement

DATUM
2-3-2021
Tijd
10:24
Plaats
Online
LOCATIE
Webinar

Waardegericht inkopen

Waardegerichte inkoop plaatst inkopers in het hart van het primaire proces van het bedrijf of organisatie en kan een enorme boost geven aan het inkoopvak. Het verandert de omgang met leveranciers totaal en vraagt ook om andere competenties van inkoop. Rietveld: “Het gaat om systematische waardetoevoeging vanuit inkoop. Want alleen dan kan inkoop transformeren van een ondersteunende functie naar een volwaardige businessfunctie.”

Gerco Rietveld, strategisch en auteur van o.a. Inkoop: een nieuw paradigma en Waardegerichte Inkoop - inkoop op strategisch niveau deelt graag zijn inzichten tijdens dit webinar.

In dit on demand webinar leer je: 

  • De vraag of/hoe strategisch inkoop is
  • Praktijkvoorbeelden van schadelijke en waardevolle inkooptrajecten
  • Hoe we uit onze comfort zone (moeten) komen
  • De noodzakelijke transformaties om inkoop te laten doorbreken naar het strategisch niveau


Bekijk het webinar

Vul het formulier in om het on demand webinar te bekijken.


Over on demand webinars

De afgelopen maanden heeft Nevi een aantal interessante webinars met vakspecialisten over uiteenlopende procurement topics georganiseerd. Heb je er een gemist? Geen nood. Een aantal hiervan is tijdelijk on demand beschikbaar, dus wanneer het jou uitkomt. 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren