0
Evenementen

Nevi Webinar: Waardegericht inkopen

Na zijn succesvolle boek ‘Inkoop een nieuw paradigma’ heeft Gerco Rietveld de waardegerichte inkoop uitgewerkt in een nieuw boek: “Waardegerichte Inkoop – Inkoop op strategisch niveau”. Maak kennis met de inzichten, bouwstenen en knowhow om inkoop te transformeren van een ondersteunende rol naar een volwaardige functie waarmee iedere organisatie (meer) klantwaarde en maatschappelijke waarde kan realiseren.

Over dit evenement

DATUM
11-2-2021
Tijd
11:00 - 12:15
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Waardegericht inkopen

Waardegerichte inkoop plaatst inkopers in het hart van het primaire proces van het bedrijf of organisatie en kan een enorme boost geven aan het inkoopvak. Het verandert de omgang met leveranciers totaal en vraagt ook om andere competenties van inkoop. Rietveld: “Het gaat om systematische waardetoevoeging vanuit inkoop. Want alleen dan kan inkoop transformeren van een ondersteunende functie naar een volwaardige businessfunctie.”

Gerco Rietveld, strategisch en auteur van o.a. Inkoop: een nieuw paradigma en Waardegerichte Inkoop - inkoop op strategisch niveau deelt graag zijn inzichten tijdens dit webinar.

Tijdens de sessie komen de volgende onderwerpen aan bod:
  • De vraag of/hoe strategisch inkoop is
  • Praktijkvoorbeelden van schadelijke en waardevolle inkooptrajecten
  • Hoe we uit onze comfort zone (moeten) komen
  • De noodzakelijke transformaties om inkoop te laten doorbreken naar het strategisch niveau

Programma


10:45 uurAanvang webinar
11:00 uurStart presentatie Gerco Rietveld, strategisch en auteur van o.a. Inkoop: een nieuw paradigma en Waardegerichte inkoop - inkoop op strategisch niveau 
12:00 uurTijd voor vragen
12:15 uurEinde webinar

Nevi Webinar: Waardegericht inkopen