Nevi
0
Evenementen

Webchallenge: De Slimste Inkoper

De webchallenge de slimste inkoper! De vierde en laatste aflevering van dit seizoen staat gepland op 15 juni. Voorafgaand aan de webchallenge neemt Nevi Zuidwest de kijkers mee door het jubileum jaar, 65 jaar Nevi. Nevi stelt jullie de vraag: wat willen jullie na de zomer zien, doen, meemaken, horen en beleven? Dit is jouw moment om mee te beslissen over komende evenementen!

Over dit evenement

DATUM
15-6-2021
Tijd
16:00 - 17:30
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product of een deel van dit product te bestellen. Voor meer informatie, neem contact op via 088 - 33 00 700.

Over dit event:

In samenwerking met de tonii community introduceert Nevi Zuidwest de webchallenge De slimste inkoper! De vierde en laatste aflevering van dit seizoen staat gepland op 15 juni. Voorafgaand aan de webchallenge neemt Nevi Zuidwest de kijkers mee door het jubileum jaar, 65 jaar Nevi. Nevi stelt jullie de vraag: wat willen jullie na de zomer zien, doen, meemaken, horen en beleven? Hét moment om mee te beslissen over komende evenementen!

Bij een challenge hoort natuurlijk ook een prijs! De winnaar gaat ervan door met een prijs van 100 euro! De nummers 2 en 3 ontvangen een prijs van 50 en respectievelijk 25 euro.
 

Inschrijven voor deze challenge?

De inschrijving voor dit evenement verloopt via de website van Tonii community.
Ga naar de website en schrijf je direct in!

Programma


16:00 uurOpening webinar
Aansluitend:Welkom door Nevi Zuidwest
16:15 uur4e Editie van de Webchallenge: De Slimste inkoper
17:15 uurPrijsuitreiking winnaar en afsluiting

Webchallenge: De Slimste Inkoper

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren