Nevi
0
Evenementen

Circulair Inkopen, kennis delen en de praktijk

Een webinar om kennis te delen maar ook met praktijkvoorbeelden; Circulair Inkopen, dat is waar dit webinar om draait. De lancering van een kennisplatform om goede voorbeelden te delen maar ook juist foute voorbeelden want ook daar leren we van!

Over dit evenement

DATUM
19-11-2021
Tijd
10:00 - 11:00
Plaats
Online
Locatie
Webinar
Prijs
€0,00 excl. btw
Ledenprijs
€0,00 excl. btw

Over dit event

Een webinar om kennis te delen maar ook met praktijkvoorbeelden; Circulair Inkopen dat is waar dit webinar om draait. De lancering van een kennisplatform om goede voorbeelden te delen maar ook juist foute voorbeelden want ook daar leren we van! Mooie sprekers van PIANOo en uit de praktijk komen aan het woord met aansprekende praktijkvoorbeelden zodat ook jij geïnspireerd raakt en de transitie naar een Circulaire Economie hierna kan blijven voortzetten.

Inhoud

Kennis delen, ontwikkelen en de praktijk! In dit webinar gaan we je informeren over de vorderingen van de verschillende buyer-supplier groups. De praktijk komt aan het woord met een mooie casus. En het nieuwe kennisplatform circulair inkopen waar jij kennis kunt vinden en delen met andere circulaire bondgenoten wordt gelanceerd. Wil jij meepraten en werken over allerlei verschillende onderwerpen bij circulair inkopen zoals functioneel specificeren, contractmanagement, KPI’s maar ook transparantie in Supply Chain, meld je dan snel aan. 

Tijdens dit event komen de volgende onderwerpen aan bod:
•    Praktijkvoorbeelden Circulair Inkopen
•    Circulair Inkopen na de GDCI
•    Buyer supplier groepen
•    Kennisplatform
•    Netwerkfunctie

 

Programma
10:00 uurWelkom en introductie door Karin van IJsselmuide
10:05 uurBuyer – Suppliergroups – Bas Maier
10:15 uurInteractie
10:20 uurPraktijkcase
10:40 uurKennisplatform: Nardy Jonkers en Sophie de Smet
10:50 uurInteractie
10:55 uurSamenvatting, vooruitblik & afsluiting - Michel Schuurman
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren