Nevi
0
Evenementen

Digitaal contractmanagement: Zo werkt dat!

Gratis webinar
Volgens Forrester Consulting in opdracht van DocuSign, blijkt dat 46% van de inkoopprofessionals projecten heeft uitgesteld vanwege een inefficiënte en vaak handmatige afhandeling van contracten.

Over dit evenement

DATUM
6-10-2022
Tijd
10:00 - 11:00
Plaats
Online
LOCATIE
Webinar

Dat moet dus aangepakt worden en het digitaliseren van o.a. het opstel-, onderhandel-, en ondertekenproces is hierbij een cruciale stap. Tijdens dit webinar zal DocuSign tonen hoe digitale tools voor ondertekenen en contract lifecycle management samen kunnen werken om het contract afhandelingsproces overzichtelijker en sneller te maken.

Highlights

  • Een inleiding in digitaal ondertekenen en de elektronische handtekening
  • Een inleiding in contract lifecycle management
  • Demo van een CLM en digitaal ondertekenproces in DocuSign
  • De voordelen van digitale contractmanagement voor jouw bedrijf
  • Q&A


Aanmelden

Je kunt je rechtstreeks aanmelden via deze link. 

 

Over DocuSign

DocuSign faciliteert het zakendoen tussen organisaties door het voorbereiden, ondertekenen en beheren van overeenkomsten en het ondernemen van actie daarop te automatiseren. Via ons DocuSign Agreement Cloudplatform biedt DocuSign eSignature aan: wereldwijd de meest gebruikte manier om documenten elektronisch te ondertekenen, altijd, overal en op elk apparaat. Inmiddels gebruiken meer dan 1 miljoen klanten en honderden miljoenen gebruikers in meer dan 18 landen DocuSign voor betere overeenkomsten.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren