Nevi
0

Tools

Met een tool kun je de ‘hoe’ van operationele, tactische en strategische vraagstukken invullen.

Nevi biedt baanbrekende procurement tools waarmee je iedere dag meerwaarde creëert voor je organisatie. De tools zijn efficiënt en effectief en besparen veel tijd en kosten.

Nevi wil inkoopprofessionals en organisaties helpen hun werk beter te doen door hen in contact te brengen met vernieuwende en aantoonbaar bewezen ‘tooling’ van innovatieve leveranciers en startups. Tools helpen om een beter inzicht te krijgen, zijn efficiënt en effectief als het gaat om besteding van jouw tijd en geld.

Praktische tools 

Nevi Procurement tools zijn het geheime wapen van gedreven inkopers. We bieden een scala aan ondersteunende instrumenten waarmee je elke dag meerwaarde kunt creëren. Om dit aan te kunnen bieden, werken we samen met innovatieve partners in binnen- en buitenland. De tools zijn voorzien van actuele inzichten en besparen zowel tijd als kosten. 

1. Handige templates 

Van praktische stappenplannen en checklists tot invulformats, je vindt ze onder Tools in Kennislab. Nieuw zijn de 81 MVO Specificatiebladen.

2. Zelfanalyses of ‘Health checks’ 

Deze tools zijn er om jezelf of jouw organisatie te benchmarken op een bepaald thema/vraagstuk, bijvoorbeeld: onderhandelingsstijlen, MSU (inkoopvolwassenheid) en een gedragsassessment. Kijk in Kennislab onder Tools

3. Tools (mede) ontwikkeld door Nevi 

Denk aan: 

4. Tooling van en met innovatieve partners – je bekijkt ze hieronder en scroll naar beneden

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen