0
Trainingen

Vested Executive Education Course

De Vested-benadering zet traditionele inkoper-leverancierrelaties op hun kop. Het resultaat: een zeer samenwerkingsgerichte relatie. Tijdens deze training leer je het volgende: 

  • Neem een kijkje achter de schermen met casestudy's die laten zien hoe toonaangevende ondernemingen het Vested-bedrijfsmodel toepassen
  • De vertaling van theorie naar praktijk, ondersteund door RealPlay®-oefeningen die je helpen structurele tekortkomingen te signaleren en een roadmap op te stellen

Deze training helpt deelnemers om de verschuiving van het model te begrijpen en de '5 regels' die noodzakelijk zijn voor de overgang van een traditionele strategische relatie naar een daadwerkelijke win-winrelatie, gebaseerd op Nobelprijswinnende gedragseconomische principes. Deelnemers ontdekken zelf hoe het Vested-bedrijfsmodel kan helpen bij de ontwikkeling van hun eigen samenwerkingsgerichte strategische relaties op basis van win-win. Deelnemers sluiten de training af met een persoonlijk actieplan met de belangrijkste stappen om hun eigen Vested-reis te ondernemen.

Zelfs als je niet van zins bent een gelijkwaardige 'vested' overeenkomst aan te gaan, dan sluit je deze training af met een praktisch, toegepast actieplan om relaties te verbeteren – belangrijke en minder belangrijke.

Vested Executive Education Course

Instructiemethodes

Tijdens deze training speelt menselijke interactie een belangrijke rol, om deelnemers nader kennis te laten maken met het Vested-bedrijfsmodel. De groepsgrootte is beperkt om optimale interactie tussen de deelnemers en de bedenkers van het Vested-bedrijfsmodel te waarborgen. Het programma is ontwikkeld om een goed balans tussen theorie en praktische toepassing te bewaken. Tijdens de training komen praktijkvoorbeelden volop aan bod; docenten van de University of Tennessee vertellen hoe organisaties de Vested-methode met succes toepassen om een transformatie te realiseren.

De training gebruikt interactieve RealPlay®-sessies om te helpen de Vested-theorie in de praktijk te brengen. Deelnemers beginnen met het vaststellen waar lacunes bestaan in een bestaande overeenkomst ten opzichte van de Vested-benchmarks en de training eindigt met het opstellen van een actieplan om de nodige stappen te nemen om je relaties om te zetten naar het Vested-bedrijfsmodel.

Voorbereiding

Deelnemers wordt gevraagd zes uur voorbereidend werk te doen voorafgaand aan de training.

  • Volg de online training Vested: Five Rules that Transform Business Relationships. Dan hebben de deelnemers al kennisgemaakt met de fundamenten van Vested voordat ze aan deze training beginnen, waardoor ze over een goede basis beschikken voor gefundeerde interactieve discussies en er voldoende tijd is voor de toepassing van Vested door RealPlay-oefeningen. De prijs voor deze training is inclusief de online training (waarvan de kosten €495 bedragen indien deze afzonderlijk wordt gevolgd). De online training blijft ook in de toekomst beschikbaar als opfristraining. 
  • Volg drie online zelfevaluaties die deelnemers aan het denken zetten hoe ze Vested in het echt zouden toepassen. De evaluaties omvatten de 10 onderdelen van een Vested-overeenkomst, 10 'gedragsproblemen' en een readiness assessment.

Praktisch

Deze training vindt plaats in de virtual classroom en het programma wordt verdeeld over 5 dagdelen. Download de brochure voor meer informatie.

Taal

Deze training wordt in het Engels gegeven.

Trainers

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Vested Executive Education Course