Nevi
0
Trainingen

Vested executive education course

De Vested-benadering zet traditionele inkoper-leverancierrelaties op hun kop. Het resultaat: een zeer samenwerkingsgerichte relatie. Tijdens deze training leer je het volgende: 

  • Neem een kijkje achter de schermen met casestudy's die laten zien hoe toonaangevende ondernemingen het Vested-bedrijfsmodel toepassen
  • De vertaling van theorie naar praktijk, ondersteund door RealPlay®-oefeningen die je helpen structurele tekortkomingen te signaleren en een roadmap op te stellen

Over deze training

Aantal plekken
0
Prijs
€ 3.500,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 3.500,00 excl. btw

Deze training geven wij alleen incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? 

Bekijk incompany mogelijkheden

Deze Engelstalige training helpt deelnemers om de verschuiving van het model te begrijpen en de '5 regels' die noodzakelijk zijn voor de overgang van een traditionele strategische relatie naar een daadwerkelijke win-winrelatie, gebaseerd op Nobelprijswinnende gedragseconomische principes. Deelnemers ontdekken zelf hoe het Vested-bedrijfsmodel kan helpen bij de ontwikkeling van hun eigen samenwerkingsgerichte strategische relaties op basis van win-win. Deelnemers sluiten de training af met een persoonlijk actieplan met de belangrijkste stappen om hun eigen Vested-reis te ondernemen.

Zelfs als je niet van zins bent een gelijkwaardige 'vested' overeenkomst aan te gaan, dan sluit je deze training af met een praktisch, toegepast actieplan om relaties te verbeteren – belangrijke en minder belangrijke.

Instructiemethodes

Tijdens deze training speelt menselijke interactie een belangrijke rol, om deelnemers nader kennis te laten maken met het Vested-bedrijfsmodel. De groepsgrootte is beperkt om optimale interactie tussen de deelnemers en de bedenkers van het Vested-bedrijfsmodel te waarborgen. Het programma is ontwikkeld om een goed balans tussen theorie en praktische toepassing te bewaken. Tijdens de training komen praktijkvoorbeelden volop aan bod; docenten van de University of Tennessee vertellen hoe organisaties de Vested-methode met succes toepassen om een transformatie te realiseren.

De training gebruikt interactieve RealPlay®-sessies om te helpen de Vested-theorie in de praktijk te brengen. Deelnemers beginnen met het vaststellen waar lacunes bestaan in een bestaande overeenkomst ten opzichte van de Vested-benchmarks en de training eindigt met het opstellen van een actieplan om de nodige stappen te nemen om je relaties om te zetten naar het Vested-bedrijfsmodel.

Voorbereiding

Deelnemers wordt gevraagd zes uur voorbereidend werk te doen voorafgaand aan de training.

  • Volg de online training Vested: Five Rules that Transform Business Relationships. Dan hebben de deelnemers al kennisgemaakt met de fundamenten van Vested voordat ze aan deze training beginnen, waardoor ze over een goede basis beschikken voor gefundeerde interactieve discussies en er voldoende tijd is voor de toepassing van Vested door RealPlay-oefeningen. De prijs voor deze training is inclusief de online training (waarvan de kosten €495 bedragen indien deze afzonderlijk wordt gevolgd). De online training blijft ook in de toekomst beschikbaar als opfristraining. 
  • Volg drie online zelfevaluaties die deelnemers aan het denken zetten hoe ze Vested in het echt zouden toepassen. De evaluaties omvatten de 10 onderdelen van een Vested-overeenkomst, 10 'gedragsproblemen' en een readiness assessment.


Veelgestelde vragen

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren