Nieuw

We ontwikkelen en vernieuwen onze inkooptrainingen continu. Dit doen we op basis van wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste trends en ontwikkelingen in het werkveld. Hier zie je onze nieuwste trainingen.

Trainingen

NIEUW

Aan de slag met GSES ®

Alle mogelijkheden ontdekken en ervaren van het Platform GSES (Global Sustainable Enterprise System).

NIEUW

Aanbestedingswet Refresher

In deze training herontdek je de grenzen van de Aanbestedingswet. In aanvulling op je ervaring krijg je een refresher over correct aanbesteden én rekening houden met interne opdrachtgevers. 

NIEUW

Absolute beoordelingsmodellen opstellen

In de training Absolute beoordelingsmodellen opstellen leer je wanneer je welke gunningsmethoden en absolute scoremethoden het beste toe kunt passen. Meld je aan!

NEW

Applying Game Theory in Procurement

How to apply Game Theory in negotiations and get maximum value for the business.

Blue Scan op het GSES platform

De scan is ontwikkeld door Maritiem Netwerk Nederland en ondersteunt de duurzame maritieme supply chain.

Boost your negotiation skills

1-Day Summer Clinic on the Beach for a 'doctorate' in Negotiation Skills. 

NEW

Collaborative Contracting Course

Strategic relationships require strategic contracts enabling you to go beyond “Getting to Yes”, and moving forward to a new negotiation paradigm that allows you to “Get to We”.  

NIEUW

Design Thinking in Procurement

Design Thinking als methodiek om innovatie, creativiteit en waardecreatie binnen de keten en voor de business te bewerkstelligen. Leer om design thinking toe te passen bij procurement vraagstukken

NIEUW

Inkoopsamenwerking in de zorg

Meer handen en voeten geven aan inkoopsamenwerking? Deze training heeft als doel om inkopers in de zorg concrete handvatten aan te reiken op het gebied van inkoopsamenwerking.

NIEUW

Inkopen van flexibele arbeid

Houd jij je bezig met het inkopen van flexibele arbeid? De Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) komt eraan. Bereid je voor op de forse impact van de WAB en meld je nu aan!

NIEUW

Kracht en Invloed bij Onderhandelingen

Leren hoe je sneller gedrag in kunt schatten, meer kunt beïnvloeden en hoe je jouw onderhandelingsdoelen kunt realiseren? Dan is de training Kracht en Invloed bij Onderhandelingen perfect voor jou

NIEUW

Sourcing Business Models

De verfrissende nieuwe kijk op Strategic Sourcing! Sourcing Business Models daagt de inkoopprofessionals op dezelfde manier uit als Peter Kraljic's baanbrekende Kraljic Matrix én Michael Porter’s

Nieuw

Summer Workshop WAB

De Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) is definitief aangenomen door de Eerste Kamer. De ingangsdatum is al over 6 maanden, 1 januari 2020, dus tijd om in actie te komen is nog maar kort!

NIEUW

Sustainable footprint

De Sustainable Footprint stelt je in staat om een integrale duurzame voetafdruk van jouw producten, diensten en projecten te berekenen.

Vested Executive Education Course

The Vested approach turns traditional buyer-supplier relationships on their head – creating a highly collaborative, purpose built relationship.

Sign up now for the next course.

Vragen of studieadvies?

Bel (088) 33 00 700 tussen 8.00 en 17.30 uur of mail ons.

Liever persoonlijk opleidingsadvies? Stuur een e-mail voor een afspraak bij ons op kantoor.

Wij helpen je graag!