Nevi
0
Trainingen

Experttraining Prompt Engineering en ChatGPT

Je inkoopprocessen verbeteren en versnellen met ChatGPT? In deze eendaagse experttraining ga je aan de slag met prompt engineering, een revolutionaire techniek om je teksten te verbeteren. Na deze training kun je je inkoopprocessen versnellen, je kosten verlagen en je kwaliteit verhogen. Goed om te weten: basiskennis van ChatGPT is vereist.  
Als inkoopprofessional of contractmanager houd je je bezig met veel taken. Sommige complex en uitdagend. Je moet je leveranciers overtuigen, contracten opstellen, uitonderhandelen, rapportages maken en je inkoopstrategie verdedigen. Hoe kun je dat effectiever en efficiënter doen? 

In deze training ontdek je de geheimen van prompt engineering, een revolutionaire techniek om je teksten te verbeteren en je taken versneld uit te voeren. Je leert hoe je met ChatGPT data analyseert, je argumenten versterkt en je teksten verbetert. Na deze training ben je expert in ChatGPT en kun je je inkoopprocessen versnellen, je kosten verlagen en de kwaliteit van je werk verhogen.

Experttraining Prompt Engineering en ChatGPT

Wat leer je?

  • De nieuwste mogelijkheden van generatieve AI-toepassingen.
  • Effectieve prompts formuleren, ook voor complexe inkooptaken.
  • De (on)mogelijkheden van de techniek achter ChatGPT, Bing Chat en Dall-E3.
  • Creatieve ideeën en oplossingen creëren met prompt engineering en persona’s.
  • ChatGPT toepassen in de dagelijkse praktijk van inkoop- en contractmanagement.

Theorie, praktijkvoorbeelden, opdrachten en cases wisselen elkaar af. In een ChatGPT Challenge werk je samen aan een case. Na afloop krijg je een e-boek met 25 Inkoop & Contractmanagement ChatGPT-prompts voor gevorderden én de cheat sheet ChatGPT voor Inkoop.

Niet vergeten: maak van tevoren een ChatGPT-account aan en neem je laptop mee naar de training!

Past deze training bij jou?

 • Ben jij inkoopprofessional of contractmanager? 
 • Wil jij je taken sneller, productiever en beter uitvoeren met generatieve AI?
 • Heb je de Kennissessie ChatGPT, de training AI voor inkoop of een vergelijkbare training gedaan? 

Dan is deze training geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze training?

  Één dag.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen