Nevi
0

Nevi PMI

Biedt inzicht in de Nederlandse productiesector

Aanvragen

Inkopers hebben veel invloed op de economie van een land. Een inkoper die veel contracten afsluit zorgt voor meer werk onder leveranciers en bedrijven. En het collectieve effect van inkoop bepaalt het speelveld voor volgende koopbeslissingen. Daarom loont het om de actuele marktinformatie, -ontwikkelingen en grondstofprijzen scherp voor ogen te houden. Met de juiste data kun je goed inspelen op ontwikkelingen en trends.

Nevi PMI is dé economische indicator voor de productiesector en een leading indicator van de Nederlandse economie! Het geeft een indicatie wanneer het wel of niet het goede moment is om in te kopen. Inkopers kunnen de data uit de PMI gebruiken als onderbouwing voor inkoopkeuzes. Onmisbaar voor elke inkoper.

Al ruim 20 jaar is de Nevi PMI een kompas voor inkoopmanager en (economisch) analisten en beleidsvormers binnen de industrie, toeleveranciers en de financiële wereld.

De Nederlandse inkoopmanagersindex

De Nevi PMI richt zich specifiek op de nationale inkoopmarkt. De index, samengesteld door informatieleverancier S&P, meet de prestaties van de verwerkende industrie. De uiteenlopende data worden geleverd door een panel van 400 bedrijven in de Nederlandse industrie.


Neem een abonnement op de Nevi PMI

De kosten bedragen €499 excl. BTW per jaar. Hiervoor krijg je 12 keer per jaar het gehele rapport in je mail. Op de eerste werkdag van elke maand. Ben je al lid van Nevi? Dan betaal je slechts €349 excl. BTW per jaar Nevi-leden €319,-. Voor niet-leden geldt als abonnement € 469,- per jaar.

 

Nevi Inkoopmanagersindex

Dé economische indicator voor de productiesector

  • Inzicht in status Nederlandse productiesector
  • Actuele cijfers over nieuwe orders, exportorders, ingekocht materiaal, inkoopprijs, werkgelegenheid, levertijden, voorraad ingekocht materiaal en voorraad gereed product
  • Overzicht van commodities die duurder of juist goedkoper zijn geworden
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen