Nevi
0
Werken bij Nevi

Vacature Medewerker Ledenservice en Evenementorganisatie

40 uur per week

Beschik jij over goede adviesvaardigheden? Kun jij daarnaast individuen en organisatie enthousiasmeren voor een Nevi lidmaatschap? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als medewerker Ledenservice en Evenementorganisatie lever jij een belangrijke bijdrage aan de ambities die wij hebben als vereniging. Je bent de onmisbare schakel in de verbinding van Nevi met haar leden en communities én in de verbinding tussen teams binnen Nevi intern. Coördineren en samenwerken zit in je bloed en je ondersteunt in het organiseren van online en offline evenementen. Daarnaast doe je mee aan diverse projecten waarbij je samenwerkt met de verschillende afdelingen binnen Nevi. 

  • Je zorgt er samen met een collega voor dat de ledenadministratie up to date blijft. 
  • Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en ondersteuning in de levering en inrichting van evenementen. Dit geldt voor zowel on- en offline evenementen en voor leden en niet-leden. 
  • Je verbindt leden met de interne Nevi-organisatie en vice versa. Ook ben je een operationele verbindingsschakel tussen de interne en externe community managers van Nevi en de interne Nevi-organisatie. 
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, opvolgen en evalueren van de ledenfacturatie. 
  • Je werkt mee aan verschillende projecten zoals bijvoorbeeld het opzetten van een nieuwe congreswebsite, waarbij je veel samenwerkt met collega’s van afdeling ICT en Marketing. 
Voor deze functie geldt een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring in een administratieve en servicegerichte rol.

Daarnaast beschik je over de volgende kwaliteiten/eigenschappen: 
  • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk. 
  • Projectmatig, nauwkeurig en gestructureerd kunnen werken. 
  • Duidelijk ontwikkeld gevoel voor klant- en servicegerichtheid. 
  • Je hebt kennis van ERP of CMS applicaties of wenst je hierin te verdiepen. Nevi werkt met MS Navision (ERP), Kentico (CMS), WebinarGeek en MS Office. 
  • Je kan heel goed omgaan met piekdrukte en weet prioriteiten te stellen. 

Naast een behulpzaam en leuk team, goede arbeidsvoorwaarden en een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband) krijg je een uitdagende functie in een dynamische organisatie in ontwikkeling en een ambitieuze, pragmatische werkomgeving met goede faciliteiten. Het kantoor van Nevi is gevestigd in Zeist en goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met de auto. We hebben ruime flexplekken, een gezellig en groot werkcaf√© om te lunchen met je collega’s, maar ook handige ‘focus’ kamertjes als je je even wilt afzonderen of wilt concentreren. Verbindend, samenwerken, deskundig, betrokken en klantgericht zijn onze kernwaarden. Daar nemen we jou graag in mee! 

De functie van medewerker Ledenservice en Evenementorganisatie heeft een salarisindicatie tussen de € 2.700  en € 3.650,- bruto per maand o.b.v. 40 uur per week.

“De vele afwisselende werkzaamheden maken deze functie bij Nevi erg uitdagend. Het ene moment ben je druk met het inrichten van een nieuw Nevi organisatielidmaatschap en heb je contact met een contactpersoon van een organisatie.
Nevi collega’s over deze functie

“Het volgende moment ben je een nieuw webinar aan het inrichten. Je moet dus goed kunnen schakelen tussen verschillende werkzaamheden, maar dat maakt deze baan erg interessant! Daarnaast vind ik het werken aan projecten waarbij je veel samenwerkt met verschillende afdelingen binnen Nevi ook een pluspunt.  Maar ook de gezellige collega’s en de fijne sfeer op het kantoor in Zeist maken Nevi een aantrekkelijke werkgever!” 

Reageren?

Enthousiast geworden? Stuur je motivatie en CV naar Miranda ten Oever via hrm@nevi.nl, onder vermelding van ‘Vacature Medewerker Ledenservice en Evenementorganisatie’. In de selectieprocedure kan Nevi gebruik maken van een online gedragstest.

Onderdeel van de selectieprocedure kan een gedragstest zijn.  

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren