Nevi
0
Opleidingen & trainingen

Incompany advies aanvragen

Wist je dat bijna alle trainingen van Nevi ook als een incompany training worden aangeboden? Volg met je team, afdeling of organisatie een training toegespitst op jouw branche en organisatie. Of pak met een maatwerktraining jullie specifieke uitdagingen aan. Wij bieden je de perfecte mix van vakkennis, persoonlijke ontwikkeling en proces.  

Voordelen: 

  • Theorie & cases afgestemd op je branche en organisatie
  • Teamontwikkeling: laat medewerkers samen en van elkaar leren
  • Vanaf 5 personen is een incompany training al voordeliger 
  • Bepaal zelf de datum en locatie 
  • Ook in het Engels mogelijk! 

Advies aanvragen

Zoek je een incompany training of ontwikkelingsprogramma op maat? Dan is een persoonlijk gesprek de aangewezen weg. Op basis van je wensen zetten we de diverse mogelijkheden helder voor je op een rij. Ook als je wilt praten over andere diensten van Nevi, staan we je graag te woord. 

Wat is een incompany training? 

Een incompany training is een training die op locatie plaatsvindt, in-house op kantoor of op een andere locatie, op een datum naar keuze. Met een groep volg je een bestaand programma dat is toegespitst op je branche en organisatie. Een incompany training heeft als voordeel dat je naast het volgen van een praktijkgerichte training, ook bezig bent met teambuilding. Win-win! 

Wat is een maatwerk training? 

Ook een maatwerk training volg je met je team of collega’s op locatie. De Nevi trainer maakt speciaal voor jullie organisatie een programma op maat. Samen bepalen we de opzet, inhoud, gewenste output en doelstellingen van de maatwerk training. Afhankelijk van de aard en omvang doorlopen we enkele overzichtelijke stappen om tot de beste oplossing te komen. Maatwerk trainingen zijn ook in het Engels mogelijk! 

Zij gingen je voor

Bekijk de cases van KPN, ministerie van Buitenlandse Zaken en gemeente Tilburg.  

Incompany advies aanvragen


Deze site is beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn actief.
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren