Nevi
Winkelwagen 0
Evenementen

Bijeenkomst Publiek en privaat inkopend Nederland voor een circulaire economie

Ontdek de toekomst van duurzaam inkopen op de bijeenkomst voor publieke en private sector op 7 november 2024. Sluit aan bij experts en pioniers in circulaire economie, leer over innovatieve strategieën en netwerk met gelijkgestemden.

Over dit evenement

DATUM
7-11-2024
Tijd
13:00 - 17:30
Plaats
WOERDEN
LOCATIE
KAS

Het doel van de bijeenkomst "Publiek en Privaat Inkopend Nederland voor een Circulaire Economie" is om de manier waarop we materialen produceren, gebruiken, en hergebruiken compleet te herzien. Dit is essentieel voor het creëren van een duurzame economie waar grondstoffen efficiënter worden benut en afval wordt geminimaliseerd. 

De bijeenkomst maakt deel uit van bredere initiatieven zoals de Nationale Conferentie Circulaire Economie en de Week van de Circulaire Economie, die beide de discussie en actie rondom circulariteit in Nederland stimuleren.

Voor wie is dit interessant? 

Dit evenement is met name interessant voor professionals die betrokken zijn bij inkoop binnen zowel de publieke als private sector, zoals gemeenten, provincies, en bedrijven die hun inkoopstrategie willen verduurzamen.

Ook voor beleidsmakers, onderzoekers, en iedereen die werkzaam is binnen of geïnteresseerd is in duurzaamheid, circulaire business modellen, en innovatie in materialen en productieprocessen.

Je bent aanwezig omdat

  • Netwerken: Het biedt een kans om te netwerken met experts, pioniers, en gelijkgestemden in het veld van circulaire inkoop en duurzaamheid.
  • Kennis en Inspiratie: Er zijn inspanningssessies over relevante wet- en regelgeving, ketensamenwerking, en praktijkvoorbeelden die kunnen inspireren en informeren over de laatste trends en successen in circulaire economie.
  • Bijdragen aan Transitie: Door aanwezig te zijn, kun je actief bijdragen aan de transitie naar een circulaire economie, door kennis te delen, te leren van anderen, en samenwerkingen op te zetten die deze transitie kunnen versnellen.
  • Strategische Inzichten: Begrijpen hoe MVOI (Maatschappelijk Verantwoord Opdrachtgeven en Inkopen), SDG's (Sustainable Development Goals), en circulair inkopen met elkaar verbonden zijn en hoe deze in de praktijk toegepast kunnen worden.

 

Dit evenement wordt georganiseerd door Versnellingsnetwerk Circulair Inkopen, een samenwerkingsverband met PIANOo, Rijkswaterstaat, Nevi en MVO Nederland. Mogelijk gemaakt door het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen