Nevi
0

Partners

Wim van Eck, directeur en oprichter van Crics is ook dit jaar onze kennispartner van de Nevi Contractmanagementdag.  

CRICS® is dé online contractmanagement software voor alle contractmanagers, inkopers, inkoopmanagers en juristen die direct professionele ondersteuning willen voor hun Contract- en Leveranciersmanagement. CRICS® is de technische vertaling van jarenlange ervaring op het gebied van Contract- en Leveranciersmanagement. Een passend advies en een perfecte online service.


Orange Films heeft Nevi tijdens haar Briljanten lustrum evenementen estafette in 2021 professioneel ondersteunt bij de productie van vijf livestream evenementen (Nevi TV). Orange Films maakt videoproducties in de breedste zin van het woord. Daarnaast bieden ze ondersteuning bij video marketing voor een effectieve inzet van videoproducties. Ook dit jaar heeft Orange Films zich als Partner verbonden aan Nevi en zal ons wederom ondersteunen bij minimaal twee producties van Nevi TV.

We zijn verheugd dat Mercell onze partner is voor de Nevi Contractmanagementdag 2022. Van het digitaliseren van eenvoudige offerteaanvragen tot complexe tenders: met de inkoopsoftware van Mercell heb je de juiste tools in handen. De software richt je eenvoudig in op basis van jouw organisatiestructuur en is in lijn met je inkoopbeleid. Mercell helpt het beste uit jezelf, de markt én je organisatie te halen.

AddVueConnect is het nieuwe en innovatieve platform voor de professionele contractmanager. Dit unieke softwareprogramma is het resultaat van onze jarenlange ervaring op het gebied van contractbeheer en contract- en leveranciersmanagement. 

Mitopics is een onafhankelijk IT-adviesbureau door o.a. het bijdragen aan succes van organisaties door de toegevoegde waarde van IT te vergroten het realiseren van professionele ontplooiing en arbeidsplezier door het bieden van een uitdagende en stimulerende werkomgeving het behalen van zodanig gezonde resultaten, dat naast een gezond rendement tevens de continuïteit gewaarborgd blijft en groei mogelijk is. Mitopics geeft tevens twee verdiepingssessies

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren