0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Tijdens deze online workshop leer je hoe je goed voorbereid de onderhandeling ingaat zodat je een optimaal indexatieresultaat haalt voor je organisatie.

 
Training

Blockchain voor inkoopprofessionals

Deze training is ontwikkeld voor (inkoop)professionals die willen weten wat er mogelijk is op het gebied van Blockchain binnen inkoop voor hun organisatie.

 
Training

Contract Management E-Learning

Goede contracten afsluiten is één ding, er valt ook veel te winnen bij goed leveranciersbeheer. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Cost Management E-Learning

Na deze training weten deelnemers alles van Total Cost Management. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Finance for Non Finance E-Learning

Na deze training zijn deelnemers thuis in financiële termen en kunnen ze financiële documenten en ratio's interpreteren. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Grip en regie op externe inhuur

Het succes van externe inhuur begint met de juiste strategie. Met de 6-daagse leergang til je de inkoopstrategie en het categorieplan naar een hoger niveau!

 
Training

Inkopen in de (groot)handel en retail

Wil jij beter presteren en meer uit jouw inkoop halen? Volg dan nu deze compacte training die is gebaseerd op praktijksituaties waarin vrijwel alle aspecten uit je vakgebied voorbij komen.

 
Training

Inkopen van externe inhuur

Houd jij je bezig met het inkopen van externe arbeid en hoe verder optimaal te handelen in een sterk veranderende en versnipperde arbeidsmarkt? Tijdens deze 2-daagse training worden al je vragen beantwoord!