0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Basisaspecten van Inkoop in Retail en (Groot)handel

Leer in één dag de stappen in een professioneel inkoopproces kennen, én beheersen. Deze training Basisaspecten van inkoop in de retail geeft inzicht in de essentie van het retail- inkoopproces.

 
Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Tijdens deze online workshop leer je hoe je goed voorbereid de onderhandeling ingaat zodat je een optimaal indexatieresultaat haalt voor je organisatie.

 
Training

Blockchain voor inkoopprofessionals

Deze training is ontwikkeld voor (inkoop)professionals die willen weten wat er mogelijk is op het gebied van Blockchain binnen inkoop voor hun organisatie.

 
Training

Contract Management E-Learning

Goede contracten afsluiten is één ding, er valt ook veel te winnen bij goed leveranciersbeheer. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Cost Management E-Learning

Na deze training weten deelnemers alles van Total Cost Management. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Europe vs Far East Sourcing in Retail

Als inkoper in retail of category manager ben je verantwoordelijk voor de inkoop van producten voor retail en (groot-)handel binnen of juist buiten Europa. Deze training leert je strategische keuzes maken.

 
Training

Finance for Non Finance E-Learning

Na deze training zijn deelnemers thuis in financiële termen en kunnen ze financiële documenten en ratio's interpreteren. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Grip en regie op externe inhuur

Het succes van externe inhuur begint met de juiste strategie. Met de 6-daagse leergang til je de inkoopstrategie en het categorieplan naar een hoger niveau!

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren