Nevi
0
Opleidingen

Nevi 1 Privaat

Ben jij een inkoopprofessional in het bedrijfsleven en wil je een stevig fundament onder je carrière leggen? Of ben je een inkoper die zijn inkoopkennis en inkoopvaardigheden wil vergroten en zich verder wil ontwikkelen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Je leert:
  • een inkoopproces professioneel organiseren en succesvol uitvoeren
  • vaardigheden die van belang zijn om een optimaal onderhandelingsresultaat te behalen
  • je persoonlijk leiderschap vergroten door vaardigheid in gespreks- en luistertechnieken en zelfreflectie

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 5.545,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 4.830,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Nevi 1 Privaat: dé diepte-investering in je toekomst! 

Deze opleiding is een begrip bij inkoopprofessionals en werkgevers. In het bedrijfsleven zijn dynamiek en complexiteit de afgelopen decennia sterk toegenomen. Bedrijven besteden steeds meer uit, zelfs werkzaamheden die tot voor kort werden aangemerkt als kernactiviteiten. Een inkoopquote van 70% is geen uitzondering meer. Daarmee zijn de eisen die aan de moderne inkoopprofessional worden gesteld aanzienlijk toegenomen. 

Nevi 1 Privaat is toegesneden op die eisen. Met deze opleiding leg je een stevig fundament onder je loopbaan waarop je verder kunt bouwen. Je verwerft zowel de essentiële inkoopkennis als de persoonlijke vaardigheden die voor jou als inkoopprofessional in het dynamische bedrijfsleven van belang zijn. Met het diploma Nevi 1 Privaat op zak geef je succesvol invulling aan een operationele of tactische inkoopbaan!

Voor wie is de opleiding Nevi 1 Privaat geschikt?

Werk je op een inkoopafdeling of bereid je je voor op een inkoopfunctie? Of werk je al als junior of medior inkoper? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Ook incompany

Deze opleiding organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

 

 

Inkoopproces basis - deel 1
Inkoopproces basis - deel 2
Commercieel Onderhandelen
Persoonlijk leiderschap 1

Veelgestelde vragen

De examens voor deze opleiding moeten apart geboekt worden. De moduleprijzen zijn exclusief de examenprijzen. Bekijk de examens voor Nevi 1 Privaat.
Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.

Je kunt Nevi 1 Privaat volgen op locaties verspreid door heel Nederland. Kijk in de bovenstaande planning waar de opleiding wordt gegeven. In de onderstaande link vind je alle locaties waar onze opleidingen worden gegeven. 

Naar locaties
In de opleiding maak je 2 digitale examens en een afrondend praktijkexamen. 
Ga je examen doen? Opleidingen en toetsingen vinden op een andere locatie plaats. Kijk daarom goed naar de juiste locatie. Voor een overzicht van de juiste locatie ga je naar Toetscentra.nl. Via die portal is het mogelijk om examens op te starten. Alvast succes met je examen! Naar de toetslocaties
Je start de opleiding met de basismodule Inkoopproces basis deel 1. Daarna plan je zelf in welke volgorde je de verdiepende modules volgt. Als advies geven we mee te vervolgen met Inkoopproces basis deel 2, Commercieel Onderhandelen en vervolgens Persoonlijk leiderschap.

Voor deze opleiding kun je vrijstellingen aanvragen. Lees meer over vrijstellingen

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
Nevi MIL, havo, mbo of een vergelijkbaar niveau door werkervaring is gewenst.
Het niveau van deze opleiding is hbo.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren