Nevi
0
Opleidingen

Nevi 1 Privaat | starten in 2025

Ben jij een inkoopprofessional in het bedrijfsleven en wil je een sterke basis leggen voor je carrière? Dan is de opleiding Nevi 1 Privaat iets voor jou. Je leert:
  • professioneel en succesvol een inkoopproces uit te voeren.
  • wat je als inkoopprofessional nodig hebt om aan de slag te gaan in de private sector.
  • vaardigheden die van belang zijn om een optimaal onderhandelingsresultaat te behalen.

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Blended 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 6.143,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 5.529,00 excl. btw
De bovengenoemde opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Nevi 1 Privaat: een waardevolle investering voor de toekomst! 

In het bedrijfsleven is een inkoopquote van 70% allang geen uitzondering meer en zelfs kernactiviteiten worden steeds vaker uitbesteed. Dit vraagt ook wat van jou als inkoopprofessional. Je werk wordt complexer, dynamischer en je moet aan steeds hogere eisen voldoen. Gelukkig is Nevi 1 Privaat volledig afgestemd op deze nieuwe vereisten. De opleiding is praktijkgericht en legt een stevige basis voor je verdere loopbaan.

Je krijgt zowel de essentiële inkoopkennis als de persoonlijke vaardigheden die voor jou als inkoopprofessional in het dynamische bedrijfsleven van belang zijn. Met het diploma Nevi 1 Privaat op zak geef je dus succesvol invulling aan een operationele of tactische inkoopbaan. Niet voor niets is de opleiding Nevi 1 Privaat een begrip bij inkoopprofessionals én werkgevers.

Past de opleiding Nevi 1 Privaat bij jou?

  • Ben je junior of medior inkoper?
  • Of wil je juist voorbereiden op een inkoopfunctie?

Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

  Studieprogramma

Deze opleiding bestaat uit drie modules die je in een vaste volgorde volgt.

  • Basis Inkoop
  • Onderhandelen en ontwikkelen
  • Inkoop in de praktijk

Hieronder lees je wat er in de modules aan bod komt.

7 dagen of 14 avonden

De opleiding Nevi 1 Privaat start met de module Basis Inkoop. Deze module behandelt de basis voor het uitvoeren van een zorgvuldig en professioneel inkoopproces. Aan de hand van de sourcing cyclus leer je hoe je een inkoopproces moet doorlopen. Je leert daarbij wat inkoopbeleid en actieplannen zijn, je kijkt naar de positie van inkoop in jouw organisatie en hoe je toegevoegde waarde kunt bieden vanuit jouw rol als inkoopprofessional. Ook wordt relevante wet- en regelgeving behandeld en leer je hoe je ethisch en integer moet handelen.

Deze module sluit je af met een digitaal examen. Het examen boek je los van deze module.
4 dagen

In deze module leer je hoe je een optimaal onderhandelingsresultaat voor je organisatie bereikt. Je gaat aan de slag met verschillende technieken die je alleen én in groepsverband oefent.

Voor de lessen geldt een inspanningsverplichting. We verwachten dat je iedere les aanwezig bent en de voorbereidende opdrachten maakt.
3 dagen of 6 avonden

Je sluit de opleiding af met de module Inkoop in de praktijk. Hiermee ga je in de praktijk oefenen met de geleerde theorie uit de module Basis Inkoop. Aan de hand van een casus doorloop je een inkoopproces en maak je verschillende opdrachten. Deze opdrachten lever je aan het einde van de module in.


Examens

Tijdens de opleiding maak je een digitaal examen, een examenopdracht die je opneemt in je portfolio en een praktijkgericht examen.

Deze examens boek je los van de onderstaande modules. Houd er rekening mee dat het inschrijfgeld voor je examens niet bij de prijs van de modules is inbegrepen.

Nevi 1 Privaat

De prijslijst geeft je een helder overzicht hoe de ledenprijs en de niet-ledenprijs van de opleiding Nevi 1 Privaat is opgebouwd op basis van de drie modules en de bijbehorende examens. Download hier de prijslijst.

  

Basis inkoop
Onderhandelen en ontwikkelen
Inkoop in de praktijk

Veelgestelde vragen

Vanaf januari 2023 biedt Nevi de opleiding Nevi 1 Privaat volgens het blended learning concept aan. Met blended learning combineren we de kracht van klassikale bijeenkomsten met de flexibiliteit van online leeractiviteiten. Dit betekent dat je flexibeler je tijd kunt indelen. We verwachten dat je thuis zelf je lessen voorbereidt door het bekijken van video’s, het maken van e-learnings en het beantwoorden van oefenvragen. Zo maak je je alvast de theorie eigen. Tijdens de klassikale lessen ligt de focus op samen oefenen, verdiepen, verbreden, discussiëren en reflecteren
Ongeveer 3 weken voordat de opleiding start ontvang je bericht van ons en hoor je definitief of de opleiding doorgaat. We streven continu naar de meest optimale leerervaring voor onze deelnemers. Hiervoor kijken we o.a. naar een minimum aantal deelnemers en de groepsdynamiek.
Deze opleiding gaat in de regel altijd door op deze locaties: Utrecht en Zeist.
Ongeveer 3 weken voor de start van deze opleiding kan je het lesmateriaal vinden in je persoonlijke Mijn Nevi- account. Deze kan je vinden op nevi.nl rechtsboven onder ‘Account’.
Ongeveer 9 weken voor de start van de opleiding ontvang jij of jouw organisatie de factuur.
Om deel te nemen aan de Nevi 1 Privaat opleiding is de opleiding Nevi Medewerker inkoop en logistiek, havo, mbo of een vergelijkbaar niveau door werkervaring vereist. 

Voor deze opleiding kun je vrijstellingen aanvragen.
 

Vrijstellingen

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen