Nevi
0
Opleidingen

Nevi 1 Publiek

Ben jij een inkoopprofessional of inkoper in de (semi)publieke sector die de basis wil leggen voor rechtmatig en doelmatig inkopen en aanbesteden en zich verder wil ontwikkelen? Dan is deze opleiding interessant voor jou. Je leert:
  • inkoop- en aanbestedingsprocessen professioneel organiseren en succesvol uitvoeren
  • vaardigheden die van belang zijn voor het intern adviseren van stakeholders en het uitvoeren van onderhandelingen
  • je persoonlijk leiderschap vergroten door vaardigheid in gespreks- en luistertechnieken en zelfreflectie

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 5.625,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 4.900,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Nevi 1 Publiek: jouw springplank naar het inkoop- en aanbestedingsvak! 

Inkoop in de (semi)publieke sector is sterk in beweging. Overheidsorganisaties realiseren zich dat ze een behoorlijke inkoopkracht hebben. Die kracht kunnen ze aanwenden in het belang van de maatschappij. Daarbij komt dat de overheidsinkoper zich heeft te houden aan de aanbestedingswetgeving. Je moet rechtmatig handelen en hebt de taak om maatschappelijke doelen te realiseren, denk aan verduurzaming en innovatie, en aan het creëren van faire kansen voor het MKB. Er worden dus hoge eisen aan je gesteld. 

Daarom is de opleiding Nevi 1 Publiek ontwikkeld. Hiermee leg je onder je loopbaan het stevige fundament waarop je verder kunt bouwen. Je verwerft zowel de essentiële actuele basiskennis over inkopen en aanbesteden als de vaardigheden die voor jou als inkoopprofessional in de publieke sector van belang zijn. Met het diploma Nevi 1 Publiek op zak geef je succesvol invulling aan een operationele of tactische inkoopbaan in de publieke sector.

Voor wie is de opleiding Nevi 1 Publiek geschikt?

Werk je op een inkoopafdeling? Voer je aanbestedingen uit? Of bereid je je voor op een inkoop- en aanbestedingsfunctie in de publieke sector? Dan is deze opleiding geschikt voor jou.

Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

 

 

Inkoop en aanbesteden basis
Uitvoeren van onderhandse procedures
Intern adviseren en onderhandelen
Persoonlijk leiderschap publiek 1

 

Veelgestelde vragen

De examens voor deze opleiding moeten apart geboekt worden. De moduleprijzen zijn exclusief de examenprijzen. Bekijk de examens voor Nevi 1 Publiek.
Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Je kunt Nevi 1 Publiek volgen op locaties verspreid door heel Nederland. Kijk in de bovenstaande planning waar de opleiding wordt gegeven. In de onderstaande link vind je alle locaties waar onze opleidingen worden gegeven.  Naar locaties
In de opleiding maak je 2 digitale examens en een afrondend praktijkexamen. 
Ga je examen doen? Opleidingen en toetsingen vinden op een andere locatie plaats. Kijk daarom goed naar de juiste locatie. Voor een overzicht van de juiste locatie ga je naar Toetscentra.nl. Via die portal is het mogelijk om examens op te starten. Alvast succes met je examen! Naar de toetslocaties

Je start de opleiding met de basismodule Inkoop en aanbesteden basis. Daarna plan je zelf in welke volgorde je de verdiepende modules volgt. Als advies geven we mee te vervolgen met Uitvoeren van onderhandse procedures, Intern adviseren en onderhandelen en vervolgens Persoonlijk leiderschap publiek. 

Voor deze opleiding kun je vrijstellingen aanvragen. Lees meer over vrijstellingen.

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
Nevi Medewerker Inkoop en Logistiek, havo, mbo of een vergelijkbaar niveau door werkervaring is gewenst.
Het niveau van deze opleiding is hbo.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren