Nevi
0
Opleidingen

Nevi 1 Publiek

Ben jij een inkoopprofessional in de (semi)publieke sector die rechtmatig wil inkopen en aanbesteden? Met Nevi 1 Publiek leg je een stevige basis. Je leert:
  • inkoop- en aanbestedingsprocessen professioneel te organiseren en succesvol uit te voeren.
  • vaardigheden om intern te adviseren en onderhandelingen uit te voeren
  • je persoonlijk leiderschap te vergroten door vaardigheid in gespreks- en luistertechnieken en zelfreflectie.

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1 jaar 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Blended 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 7.216,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 6.617,00 excl. btw
De bovengenoemde opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en inclusief het examengeld

Nevi 1 Publiek: jouw springplank naar het inkoop- en aanbestedingsvak! 

Inkoop in de (semi)publieke sector is sterk in beweging. Overheidsorganisaties realiseren zich dat ze een behoorlijke inkoopkracht hebben. Die kracht kunnen ze aanwenden in het belang van de maatschappij. Daarbij komt dat de overheidsinkoper zich heeft te houden aan de aanbestedingswetgeving. Je moet rechtmatig handelen en hebt de taak om maatschappelijke doelen te realiseren, denk aan verduurzaming en innovatie, en aan het creëren van faire kansen voor het MKB. Er worden dus hoge eisen aan je gesteld. 

Met het volgen van deze opleiding leg je een stevig fundament onder je loopbaan waar je op verder kunt bouwen. Je krijgt zowel de essentiële actuele basiskennis over inkopen en aanbesteden als de vaardigheden die voor jou als inkoopprofessional in de publieke sector van belang zijn. Met het diploma Nevi 1 Publiek op zak geef je succesvol invulling aan een operationele of tactische inkoopbaan in de (semi)publieke sector.

Past de opleiding Nevi 1 Publiek bij jou?

  • Ben jij inkoper binnen de (semi)overheid en voer je aanbestedingen uit?
  • Of wil je juist voorbereiden op een inkoop- en aanbestedingsfunctie in de (semi)publieke sector?

Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

   Studieprogramma

Deze opleiding bestaat uit vier modules. Je volgt eerst de basismodule Inkoop en aanbesteden basis. Daarna bepaal je zelf in welke volgorde je de overige modules volgt. Ons advies is om deze volgorde te kiezen: 

  • Uitvoeren van onderhandse procedures
  • Intern adviseren en onderhandelen
  • Persoonlijk leiderschap publiek 1. 

Lees hieronder wat in de modules aan bod komt.


Examens

Tijdens de opleiding maak je twee digitale examens en een afrondend praktijkexamen. 

Deze examens boek je los van de onderstaande modules. Houd er rekening mee dat het inschrijfgeld voor je examens niet bij de prijs van de modules is inbegrepen.

Prijslijsten


De prijslijst geeft je een helder overzicht hoe de ledenprijs en de niet-ledenprijs van de opleiding Nevi 1 Publiek is opgebouwd op basis van de basismodules, verdiepende modules en de bijbehorende examens. Download hieronder de prijslijst.

Inkoop en aanbesteden basis
Uitvoeren van onderhandse procedures
Intern adviseren en onderhandelen
Persoonlijk leiderschap publiek 1

Veelgestelde vragen

Vanaf januari 2023 biedt Nevi de opleiding Nevi 1 Publiek volgens het blended learning concept aan. Met blended learning combineren we de kracht van klassikale bijeenkomsten met de flexibiliteit van online leeractiviteiten. Dit betekent dat je flexibeler je tijd kunt indelen. We verwachten dat je thuis zelf je lessen voorbereidt door het bekijken van video’s, het maken van e-learnings en het beantwoorden van oefenvragen. Zo maak je je alvast de theorie eigen. Tijdens de klassikale lessen ligt de focus op het samen oefenen, verdiepen, verbreden, discussiëren en reflecteren.  
Ongeveer 3 weken voordat de opleiding start ontvang je bericht van ons en hoor je definitief of de opleiding doorgaat. We streven continu naar de meest optimale leerervaring voor onze deelnemers. Hiervoor kijken we o.a. naar een minimum aantal deelnemers en de groepsdynamiek.
Deze opleiding gaat in de regel altijd door op deze locaties: Utrecht en Zeist.
Ongeveer 3 weken voor de start van deze opleiding kan je het lesmateriaal vinden in je persoonlijke Mijn Nevi- account. Deze kan je vinden op nevi.nl rechtsboven onder ‘Account’.
Ongeveer 9 weken voor de start van de opleiding ontvang jij of jouw organisatie de factuur.
Om deel te nemen aan de Nevi 1 Publiek opleiding is de opleiding Nevi Medewerker inkoop en logistiek, havo, mbo of een vergelijkbaar niveau door werkervaring vereist.

Voor deze opleiding kun je vrijstellingen aanvragen.

Vrijstellingen

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren