Nevi
0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Best value contractmanagement

Deze training gaat in op alle aspecten waar contractmanagers van een best value project mee te maken krijgen.

 
Training

Collaborative Contracting Course

Tijdens deze training leer je alles over collaborative contracting-benaderingen in de 21e eeuw.

 
Training

Contractmanagement Sociaal Domein voor gemeenten

Deze training geeft gemeenten grip op de contracten die vanuit sociaal domein met de markt zijn afgesloten. In 2 dagen leer je alles over contractmanagement in het sociaal domein.

 
Training

Contractmanagement in 1 dag

Zet jij de eerste stappen op het gebied van contractmanagement? En wil je snel alle ins en outs leren kennen? Onze trainers leren je in 1 dag de belangrijkste aspecten van contractmanagement.

 
Training

Internationaal Contracteren

In de 3-daagse training internationaal contracteren komen alle facetten aan bod waarmee je te maken krijgt als je contracten afsluit met buitenlandse leveranciers.

 
Opleiding

Nevi Contract- en leveranciersmanagement

Ben je contract- en leveranciersmanager en zoek je actuele kennis, effectieve vaardigheden en praktische tools? Dan is onze opleiding Contract- en leveranciersmanagement iets voor jou.

 
Training

Onderhandelen voor Contractmanagers

De grootste uitdaging voor contractmanagers is het daadwerkelijk realiseren van de afspraken die gemaakt zijn in het contract. Hoe doe je dit met behoud van de relatie met de leverancier en zonder gebruik te maken van concurrentiestelling

 
Training

Service Level Agreements

In het inkoopvak zijn Service Level Agreements (SLA’s) geen uitzondering meer en dat is een goede zaak. Een SLA beschrijft gestructureerd wat de aard en kwaliteit moet zijn van gekochte diensten. Tijdens deze training leer je hoe je wederzijdse bedoelingen en afspraken helder vastlegt.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren