Nevi
0

Filters

Opleiding of training

Online leren

STAP budget

Thema

Sector

Training

Collaborative Contracting Course

Tijdens deze training leer je alles over collaborative contracting-benaderingen in de 21e eeuw.

 
Training

Contractmanagement Sociaal Domein voor gemeenten

Deze training geeft gemeenten grip op de contracten die vanuit sociaal domein met de markt zijn afgesloten. In 2 dagen leer je alles over contractmanagement in het sociaal domein.

 
Training

Contractmanagement in 1 dag

Zet jij de eerste stappen op het gebied van contractmanagement? En wil je snel alle ins en outs leren kennen? Onze trainers leren je in 1 dag de belangrijkste aspecten van contractmanagement.

 
Training

Internationaal Contracteren

In de 3-daagse training internationaal contracteren komen alle facetten aan bod waarmee je te maken krijgt als je contracten afsluit met buitenlandse leveranciers.

 
Training

Leveranciersprestatiemeting

In deze training leer je hoe je leveranciersprestaties (vendor rating) kunt meten, beoordelen, interpreteren én verbeteren. Met goede vendor rating kun je prioriteiten stellen en gericht communiceren met je leveranciers.

 
Opleiding

Nevi Contract- en leveranciersmanagement

Ben je contract- en leveranciersmanager en zoek je actuele kennis, effectieve vaardigheden en praktische tools? Dan is onze opleiding Contract- en leveranciersmanagement iets voor jou.

 
Training

Onderhandelen voor Contractmanagers

De grootste uitdaging voor contractmanagers is het daadwerkelijk realiseren van de afspraken die gemaakt zijn in het contract. Hoe doe je dit met behoud van de relatie met de leverancier en zonder gebruik te maken van concurrentiestelling

 
Training

Opstellen van koopcontracten

In deze training leer je hoe je een compleet en juridisch correct koopcontract opstelt. Je leert wat er precies in een contract moet staan.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren