0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Sourcing Business Models

De verfrissende nieuwe kijk op Strategic Sourcing! Sourcing Business Models daagt de inkoopprofessionals op dezelfde manier uit als Peter Kraljic's baanbrekende Kraljic Matrix én Michael Porter’s Five Forces model.

 
Training

Internationaal Contracteren

In de 3-daagse training internationaal contracteren komen alle facetten aan bod waarmee je te maken krijgt als je contracten afsluit met buitenlandse leveranciers.

 
Training

Stakeholder Management E-Learning

Leer hoe je procurement verkoopt als businesspartner, wat stakeholder management is en hoe je stakeholders kunt beïnvloeden.

 
Training

Professioneel opdrachtgeverschap: de basis op orde

Met deze 2-daagse training ontwikkel jij je tot expert-niveau van de professionele opdrachtgeversrol.

 
Opleiding

Contract- en leveranciersmanagement

Ben je contract- en leveranciersmanager en zoek je actuele kennis, effectieve vaardigheden en praktische tools? Dan is onze opleiding Contract- en leveranciersmanagement iets voor jou.

 
Training

Service Level Agreements

In het inkoopvak zijn Service Level Agreements (SLA’s) geen uitzondering meer en dat is een goede zaak. Een SLA beschrijft gestructureerd wat de aard en kwaliteit moet zijn van gekochte diensten. Tijdens deze training leer je hoe je wederzijdse bedoelingen en afspraken helder vastlegt.

 
Training

Onderhandelingsproces en -tactieken

Onderhandelen is een vak apart. Hoe sterk sta jij in je schoenen als inkoopteam? Leer tijdens deze incompany training als team alles over het onderhandelingsproces en de -tactiek.

 
Training

Collaborative Contracting Course

Tijdens deze training leer je alles over collaborative contracting-benaderingen in de 21e eeuw.