Nevi
0
Opleidingen

Procurement Leadership Program

Versterk je personal, thought en business leadership met het Nevi Procurement Leadership Program. Tijdens deze opleiding krijg je:

 • inzicht in je leiderschapskwaliteiten en hoe je deze het best kunt inzetten.
 • kennis, vaardigheden en het vertrouwen om uit te groeien tot een gewaardeerde businesspartner.
 • vaardigheden om de invloed op je belangrijkste business stakeholders te vergroten. 

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
9 maanden 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 17.099,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 15.499,00 excl. btw

Op dit moment zijn we druk bezig met het maken van de nieuwe planning. Daarom kan je je nog niet inschrijven voor deze opleiding.

Voor meer informatie neem contact op via 088-33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden
De bovengenoemde opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

Versterk je leiderschap met het Nevi Procurement Leadership Program (PLP)

Het procurement vak is continu in ontwikkeling, ditzelfde geldt voor jouw bedrijf en belangrijkste stakeholders. Om je personal, thought en business leadership te verstevigen is een strategische blik op de (inkoop)realiteit essentieel. Met het Procurement Leadership Program verbreed je je bewustzijn als inkoopprofessional met een leidinggevende functie. 

CPO’s van toonaangevende bedrijven delen tijdens het programma hun inzichten en helpen je een oplossing te vinden voor de sterk toegenomen business- en inkoopcomplexiteit. Alle kennis die je tijdens het Procurement Leadership Program krijgt, is opgebouwd op basis van de laatste wetenschappelijke inzichten.  

Om je eigen leiderschap te versterken, staan inhoudelijke én persoonlijke groei centraal. De kans is groot dat je tijdens het programma ook je eigen grenzen tegenkomt. De opleiding is zo ontworpen dat we je helpen voorbij deze grenzen te komen. Dat is niet altijd leuk, maar wel leerzaam. Kortom, deze opleiding is de beste keuze voor professionals die echt willen werken aan personal, thought en business leadership.

Past het Procurement Leadership Program bij jou? 

De opleiding PLP is speciaal ontwikkeld voor senior inkoopprofessionals in management- en andere leidinggevende functies die te maken krijgen met toenemende verantwoordelijkheden. Het programma sluit dan ook naadloos aan op de specifieke behoeften van deze deelnemers.

Top performers die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen hebben eerder deelgenomen aan het Procurement Leadership Program. 

 

    Meerwaarde voor deelnemer en organisatie

Met het Procurement Leadership Program (PLP) ontwikkel je je leiderschapsvaardigheden en vergaar je waardevolle kennis en inzichten voor jou en je organisatie. Maar dit is niet het enige dat het programma je biedt. De globale en geïntegreerde benadering van de opleiding geeft je: 

 • inzicht in je leiderschapskwaliteiten en hoe je deze het best kunt inzetten om veranderingen binnen de organisatie te bewerkstelligen.
 • de meest actuele kennis en best practices op het gebied van leiderschap, strategie, organisatie, finance, innovatie en verandermanagement.
 • kennis, vaardigheden en vertrouwen om uit te groeien tot een gewaardeerde en gerespecteerde businesspartner in je organisatie.
 • een solide basis om de uitdagingen van deze tijd om te zetten in kansen voor een betere wereld. 


Samenwerking Nevi en Maastricht University School of Business and Economics

Het internationale Procurement Leadership Program wordt gegeven in Maastricht en is ontwikkeld in samenwerking met UMIO, de executive tak van Maastricht University School of Business and Economics. Vooraanstaande hoogleraren van verschillende vakgebieden en universiteiten, waaronder programmadirecteur prof. dr. Frank Rozemeijer, verzorgen de zes modules van het programma. Ze worden ondersteund door gastsprekers die toonaangevend zijn in hun vakgebied.


Studieprogramma

Het programma is opgebouwd uit zes modules die je uitgebreid laten kennismaken met relevante managementgebieden. Voor de start van de eerste module is er een introductie van 1,5 dag. 

Tijdens elke module delen hoogleraren en vooraanstaande gastsprekers hun kennis en ervaring. Een bijzonder interessant onderdeel van het Procurement Leadership Program is de driedaagse studiereis naar Stockholm in Zweden. 

Het PLP is een internationaal programma waarbij de instructietaal Engels is.

Modules PLP


Driedaagse studiereis naar Stockholm

Een bijzonder interessant onderdeel van het Procurement Leadership Program is de driedaagse studiereis naar Stockholm, Zweden. In Stockholm volg je onder andere de module Finance die door een internationaal vermaarde hoogleraar Accounting & Finance van de Stockholm School of Economics wordt gegeven. Je doet nieuwe inzichten op van toonaangevende gastsprekers en je brengt een bezoek aan een Zweedse multinational.


Examens

Je rondt de opleiding af na het succesvol doorlopen van de diverse toetsingsmomenten:

 • Drie academische essays (na elke twee modules schrijf je een essay)
 • Opstellen value for business report, inclusief het verzorgen van een interactieve workshop
 • Reflectie peer coaching sessies
 • Zes blogs (na elke module schrijf je een blog)
Studyload PLP

Procurement Leadership Program

De prijslijst geeft je een helder overzicht hoe de ledenprijs en de niet-ledenprijs van de opleiding Procurement Leadership Program is opgebouwd. Download hierboven de prijslijst.

Locaties en startdata

Nevi Procurement Leadership Program

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.


Toelatingsprocedure

Heb je interesse in het Procurement Leadership Program en ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor deelname aan de opleiding? Start de intakeprocedure door je CV te sturen naar info@nevi.nl.

Vrijstellingen

Voor deze opleiding kun je geen vrijstellingen aanvragen.

Alumniprogramma

Naast waardevolle kennis, geeft het programma een even zo waardevol netwerk van professionele vakexperts. Minstens net zo belangrijk als de opleiding zelf is immers het 'netwerk' van studiegenoten waarop je als inkoopmanager kunt terugvallen. Daarom organiseert Nevi regelmatig een alumnibijeenkomst voor voormalig deelnemers van het Procurement Executive Program, Procurement Management Program en het Procurement Leadership Program. 

NB: VIB-leden en silf-leden kunnen aan het programma deelnemen voor de prijs van een Nevi-lid.

Aanmelden informatie sessie

Brochure Nevi Procurement Leadership Program

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen