0
Opleidingen

Procurement Leadership Program

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je eigen toekomst bepalen? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program! Tijdens deze opleiding leer je het volgende:

  • Beter inzicht in jouw eigen benadering van leiderschap en nieuwe inzichten om je eigen potentieel te ondersteunen
  • Frisse perspectieven en concrete actieplannen om je toekomst in eigen hand te nemen
  • Vaardigheden om het contact met en de invloed op je belangrijkste business stakeholders, zoals CEO, CFO, R&D, CMO en COO, te verbeteren en vergroten

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
9 maanden 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 14.995,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 13.500,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product te bestellen. Interesse? Neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Unfortunately we had to decide to postpone the PLP program to 2022.

The continuing uncertainty resulting from the COVID19 pandemic makes it difficult to guarantee a complete face-to-face program and international participants are facing too many difficulties in travelling to Maastricht.

As soon as we have the schedule for 2022 ready we will of course publish it.

It is still possible to start the admission procedure!

Heb jij de ambitie om je leiderschapsvaardigheden te vergroten op basis van de nieuwste zakelijke inzichten en trends op het gebied van inkoop? Wil je leren hoe je jouw nieuw verworven vaardigheden effectief toepast in je werk om je businessimpact te vergroten? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program!

Bepaal je toekomst met ons Nevi Procurement Leadership Program (PLP)

Breng je professionele en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau met ons zorgvuldig ontwikkelde Procurement Leadership Program (PLP). Het programma bestaat uit een reeks modules waarin lezingen, workshops en individuele coaching worden aangeboden. Academische kennis wordt gecombineerd met praktische inzichten en de beste inkooppraktijken. Je werkt samen met de meest getalenteerde en ervaren professionals in jouw vakgebied. Onze ervaren docenten verstaan hun vak en hebben grote affiniteit met inkoop. Ze begeleiden je bij het bereiken van je professionele ambities en je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Ontwikkeld speciaal voor jou

Het programma is ontwikkeld om in te spelen op de specifieke behoeften van inkoopprofessionals in leidinggevende en managementfuncties die worden geconfronteerd met toenemende verantwoordelijkheden. Deelnemers zijn vaak top performers die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen, zoals inkoopdirecteuren, inkoopmanagers en senior inkoopprofessionals.

De voordelen voor jou en je organisatie

De voordelen van het Procurement Leadership Program reiken veel verder dan de ontwikkeling van vaardigheden en het vergaren van kennis en inzichten. Het programma brengt je onder andere:

  • Inzicht in je leiderschapskwaliteiten en hoe je deze het best kunt inzetten om veranderingen binnen de organisatie te bewerkstelligen.
  • De meest actuele kennis en best practices op terreinen als leiderschap, strategie, organisatie, finance, innovatie en verandermanagement.
  • De kennis, vaardigheden en het vertrouwen dat je nodig hebt om uit te groeien tot een gewaardeerde en gerespecteerde businesspartner in je organisatie.
  • De globale en geïntegreerde benadering van het PLP biedt een solide basis om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan en om te zetten in kansen voor een betere wereld.

Studeren aan een gerenommeerde universiteit in de stad van de goede smaak

Het internationale Procurement Leadership Program wordt gegeven in Maastricht en is ontwikkeld in samenwerking met UMIO, de executive tak van Maastricht University School of Business and Economics. Vooraanstaande hoogleraren van verschillende vakgebieden en universiteiten, waaronder programmadirecteur prof. dr. Frank Rozemeijer, verzorgen de zes modules van het programma. Ze worden ondersteund door gastsprekers die toonaangevend zijn in hun vakgebied.

Breed, evenwichtig programma

Het PLP is opgebouwd rond zes modules die je uitgebreid laten kennismaken met een aantal relevante managementgebieden. De modules bieden interactiemogelijkheden, dus je kunt jouw kennis en ervaring delen met docenten en gastsprekers uit het bedrijfsleven en de theorie direct vertalen naar jouw praktijk.

Modules PLP

Inspirerende studiereis naar Stockholm

Een bijzonder interessant onderdeel van het Procurement Leadership Program is de driedaagse studiereis naar Stockholm, Zweden. De Finance-module wordt gegeven door een internationaal vermaarde hoogleraar Accounting & Finance van de Stockholm School of Economics. Je doet nieuwe inzichten op van toonaangevende gastsprekers en je brengt een bezoek aan een Zweedse multinational.

Studiebelasting

Het Procurement Leadership Program bestaat uit zes modules van elk 2,5 dag. Tijdens elke module delen hoogleraren en eminente gastsprekers hun kennis en ervaring. Aanvullend biedt het programma vijf coachingsessies om je persoonlijke effectiviteit als leider te vergroten. Dit is een internationaal programma waarbij de instructietaal Engels is.

Studyload PLP

Felicitaties voor de lichting van 2019!

Er is weer een lichting Procurement Leaders afgestudeerd! Na een intensieve, interessante en leerzame periode van 9 maanden zullen de namen van 7 Nevi-studenten worden toegevoegd aan de exclusieve lijst van Procurement Leaders. Zij hebben 6 intensieve modules, 3 essays, een bedrijfsverslag en een workshoppresentatie met succes doorstaan en hun voordeel gedaan met de 5 coachingsessies met een executive coach. Hun harde werk werd beloond tijdens de diploma-uitreiking op Maastricht University. Felicitaties voor deze nieuwe Nevi Procurement Leaders, jullie zijn geslaagd!

PLP Class of 2019

Locaties en startdata

Nevi Procurement Leadership Program

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Praktische informatie

Kwalificatie

Door de branche erkende kwalificatie.

Opleidingsniveau

Hbo+/wo/mba. Dit is een internationaal programma met Engels als instructietaal. Een Europese studiereis is onderdeel van het programma.

Vooropleidingseisen/toelatingsprocedure

Mba-niveau. Voor deelname aan het Nevi Procurement Leadership Program geldt een toelatingsprocedure. Stuur je recente cv naar programmarecruiter Mariska van Wijnen om je aan te melden.

Meer informatie

Programmarecruiter
Mariska van Wijnen
+31 88 33 00 700
m.vanwijnen@nevi.nl

NB: VIB-leden en silf-leden kunnen aan het programma deelnemen voor de prijs van een Nevi-lid.

Procurement Leadership Program

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren