Nevi
0
Opleidingen

Procurement Leadership Program

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw persoonlijke ontwikkeling? Wil jij je eigen toekomst bepalen? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program! Tijdens deze opleiding leer je het volgende:

  • Beter inzicht in jouw eigen benadering van leiderschap en nieuwe inzichten om je eigen potentieel te ondersteunen
  • Frisse perspectieven en concrete actieplannen om je toekomst in eigen hand te nemen
  • Vaardigheden om het contact met en de invloed op je belangrijkste business stakeholders, zoals CEO, CFO, R&D, CMO en COO, te verbeteren en vergroten

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
9 maanden 4-6 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 16.450,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 14.950,00 excl. btw
Opleidingsprijzen zijn exclusief BTW en exclusief het examengeld

 

Heb jij de ambitie om je leiderschapsvaardigheden te vergroten op basis van de nieuwste zakelijke inzichten en trends op het gebied van inkoop? Wil je leren hoe je jouw nieuw verworven vaardigheden effectief toepast in je werk om je businessimpact te vergroten? Meld je aan voor het Procurement Leadership Program!

Bepaal je toekomst met ons Nevi Procurement Leadership Program (PLP)

Breng je professionele en persoonlijke ontwikkeling naar een hoger niveau met ons zorgvuldig ontwikkelde Procurement Leadership Program (PLP). Het programma bestaat uit een reeks modules waarin lezingen, workshops en individuele coaching worden aangeboden. Academische kennis wordt gecombineerd met praktische inzichten en de beste inkooppraktijken. Je werkt samen met de meest getalenteerde en ervaren professionals in jouw vakgebied. Onze ervaren docenten verstaan hun vak en hebben grote affiniteit met inkoop. Ze begeleiden je bij het bereiken van je professionele ambities en je persoonlijke ontwikkelingsdoelen.

Ontwikkeld speciaal voor jou

Het programma is ontwikkeld om in te spelen op de specifieke behoeften van inkoopprofessionals in leidinggevende en managementfuncties die worden geconfronteerd met toenemende verantwoordelijkheden. Deelnemers zijn vaak top performers die hun leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen, zoals inkoopdirecteuren, inkoopmanagers en senior inkoopprofessionals.

De voordelen voor jou en je organisatie

De voordelen van het Procurement Leadership Program reiken veel verder dan de ontwikkeling van vaardigheden en het vergaren van kennis en inzichten. Het programma brengt je onder andere:

  • Inzicht in je leiderschapskwaliteiten en hoe je deze het best kunt inzetten om veranderingen binnen de organisatie te bewerkstelligen.
  • De meest actuele kennis en best practices op terreinen als leiderschap, strategie, organisatie, finance, innovatie en verandermanagement.
  • De kennis, vaardigheden en het vertrouwen dat je nodig hebt om uit te groeien tot een gewaardeerde en gerespecteerde businesspartner in je organisatie.
  • De globale en geïntegreerde benadering van het PLP biedt een solide basis om de uitdagingen van deze tijd aan te gaan en om te zetten in kansen voor een betere wereld.

Studeren aan een gerenommeerde universiteit in de stad van de goede smaak

Het internationale Procurement Leadership Program wordt gegeven in Maastricht en is ontwikkeld in samenwerking met UMIO, de executive tak van Maastricht University School of Business and Economics. Vooraanstaande hoogleraren van verschillende vakgebieden en universiteiten, waaronder programmadirecteur prof. dr. Frank Rozemeijer, verzorgen de zes modules van het programma. Ze worden ondersteund door gastsprekers die toonaangevend zijn in hun vakgebied.

Breed, evenwichtig programma

Het PLP is opgebouwd rond zes modules die je uitgebreid laten kennismaken met een aantal relevante managementgebieden. De modules bieden interactiemogelijkheden, dus je kunt jouw kennis en ervaring delen met docenten en gastsprekers uit het bedrijfsleven en de theorie direct vertalen naar jouw praktijk.

Modules PLP

Inspirerende studiereis naar Stockholm

Een bijzonder interessant onderdeel van het Procurement Leadership Program is de driedaagse studiereis naar Stockholm, Zweden. De Finance-module wordt gegeven door een internationaal vermaarde hoogleraar Accounting & Finance van de Stockholm School of Economics. Je doet nieuwe inzichten op van toonaangevende gastsprekers en je brengt een bezoek aan een Zweedse multinational.

Studiebelasting

Het Procurement Leadership Program bestaat uit zes modules van elk 2,5 dag. Tijdens elke module delen hoogleraren en eminente gastsprekers hun kennis en ervaring. Aanvullend biedt het programma vijf coachingsessies om je persoonlijke effectiviteit als leider te vergroten. Dit is een internationaal programma waarbij de instructietaal Engels is.

Studyload PLP

Nieuwe Procurement Leaders geslaagd!

Op donderdag 25 maart is weer een nieuwe groep future procurement leaders geslaagd voor het Procurement Leadership Program. Het was een bijzondere editie: de eerste module heeft nog fysiek kunnen plaatsvinden, waarna uitstel volgde vanwege de eerste lockdown. In september zijn de modules weer opgepakt, maar vanwege een reisverbod voor de buitenlandse deelnemers en professoren is het een hybride programma geworden waarbij de nodige flexibiliteit van faculteit en studenten gevraagd werd. Uiteindelijk hebben programmadirecteur Frank Rozemeijer, 8 professoren, 2 intervisiecoaches, 3 executive juryleden, staf van Nevi en UMIO-Maastricht University, en maar liefst 15 CPO's ervoor gezorgd dat PLP-editie van 2020 een interessant en geslaagd programma is geworden.

Beste student dit jaar was Robert Jan Brussaard, maar ook Robert Byström, Léon Lamens, Desiree ter Laak, Fabrizio Esposito, Harold Kuijpers, Ed Friesen, Gil Heijmans, Marcel van de Bunt, Mark Janssen en Stefan van de Crommenacker hebben de eindstreep glansrijk gehaald! De diploma's zijn uiteindelijk persoonlijk bezorgd bij alle deelnemers.

Locaties en startdata

Nevi Procurement Leadership Program

Praktische informatie

Kwalificatie

Door de branche erkende kwalificatie.

Opleidingsniveau

Hbo+/wo/mba. Dit is een internationaal programma met Engels als instructietaal. Een Europese studiereis is onderdeel van het programma.

Vooropleidingseisen/toelatingsprocedure

Mba-niveau. Voor deelname aan het Nevi Procurement Leadership Program geldt een toelatingsprocedure. Stuur je recente cv naar programmarecruiter Mariska van Wijnen om je aan te melden.

Meer informatie

Programmarecruiter
Mariska van Wijnen
+31 88 33 00 700
m.vanwijnen@nevi.nl

NB: VIB-leden en silf-leden kunnen aan het programma deelnemen voor de prijs van een Nevi-lid.

Procurement Leadership Program

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren