0
Opleidingen

Procurement management program

Excelleer op managementniveau met de opleiding Nevi Procurement Management Program. Je leert als inkoopmanager bedrijfsstrategisch denken én handelen. Je leert:

  • Hoe inkoop kan bijdragen aan het realiseren van organisatie- en business doelstellingen
  • Hoe jouw toeleveringsketen geoptimaliseerd kan worden en hoe je persoonlijke kwaliteiten en communicatie vaardigheden kunt inzetten voor het managen van een inkoopteam
  • Een gestructureerd en goed onderbouwd veranderplan opstellen

Over deze opleiding

OPLEIDINGSDUUR
1,5 jaar 8-10 uur per week
OPLEIDINGSVORM
Klassikaal 16 plekken beschikbaar
Erkenning
Branche erkend diploma
Prijs vanaf
€ 10.272,00 excl. btw
Ledenprijs vanaf
€ 8.933,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product te bestellen. Interesse? Neem contact op via 088 - 33 00 700.

Incompany offerte aanvragen

Waarom de opleiding Nevi Procurement Management Program volgen?

Je bent inkoopmanager in het bedrijfsleven of bij een (semi)publieke organisatie, of je wilt dit graag worden. Je bent gegrepen door de mogelijkheden die inkoop heeft voor jouw organisatie, op terreinen als waardecreatie, kosten- en risicoreductie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Tegelijkertijd zie je ook scherp de uitdagingen die er liggen. Het volwassenheidsniveau van de inkooporganisatie kan bijvoorbeeld te laag zijn om toegevoegde waarde voor je organisatie te leveren.

Hoe kan inkoop een bijdrage leveren aan het realiseren van organisatie- en businessdoelstellingen? Hoe organiseer je de toeleveringsketen zodanig dat maximaal wordt bijgedragen aan het realiseren van organisatiedoelstellingen? En hoe maak je een gestructureerd en goed onderbouwd veranderplan? Vele vragen, waarop nu juist het Nevi Procurement Management Program de antwoorden heeft. Je krijgt een persoonlijke studiebegeleider die je gedurende de gehele opleiding in het leerproces en in de transfer van het geleerde naar de praktijk ondersteunt. Je krijgt methoden en tools aangereikt die de basis vormen voor goed onderbouwde beslissingen. Ook krijg je inzicht in je eigen communicatieve vaardigheden, leiderschapsstijl en beïnvloedingsstijl.

Voor wie is de opleiding Nevi Procurement Management Program geschikt?

Het programma is bedoeld voor inkoopprofessionals die op managementniveau actief zijn of actief willen worden. Een schriftelijke intake is een onderdeel van de toelating.

Programma 2020/2021

Voor de groep die in september 2020 met de opleiding start, geldt het onderstaande programma:

  • Strategisch management en inkoopalignment: start 22 september 2020 (overdag - dinsdag)
  • Ketenmanagement: start 16 maart 2021 (overdag - dinsdag)
  • Persoonlijke effectiviteit 3: start 14 juni 2021 (overdag - wisselende dagen)
  • Verandermanagement en inkoopontwikkeling: start 14 september 2021 (avond - dinsdag)

Onderwijsvorm

Klassikaal en een persoonlijke studiebegeleider die jou gedurende de gehele opleiding ondersteunt.

Persoonlijke effectiviteit 3
Verandermanagement en inkoopontwikkeling

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle opleidingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een opleiding toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
De opleiding maakt gebruik van verschillende examenvormen. Lees meer over het examen.
Je start met de module Strategisch Management & Inkoopalignement. Daarna volgen de modules Ketenmanagement, Persoonlijke effectiviteit - 3 en Verandermanagement en inkoopontwikkeling. De opleidingsvorm is klassikaal. Je krijgt een persoonlijke studiebegeleider die jou gedurende de gehele opleiding ondersteunt.

De studiebelasting is 8 - 10 uur per week. Bestaande uit:

  • Zelfstudie +/- 6 uur.
  • Lessen +/- 3 uur.
Ja, de volgorde van de modules is verplicht.

Module Persoonlijke effectiviteit:
Voor de module Persoonlijke Effectiviteit geldt een 100% verplichte aanwezigheid op alle lesdagen.

Wanneer je (een deel van) een opleidingsdag hebt gemist, dan kun je contact opnemen met ons Klant Contact Center om de inhaalmogelijkheden te bespreken. Kosten voor het inhalen van een gemiste opleidings- of workshopdag bedragen €250,- excl. btw.

Let wel: Indien je bij de inhaaldag niet aanwezig bent of meer dan één lesdag hebt gemist, zal je de gehele module opnieuw moeten volgen tegen het daarvoor geldende tarief.

Er is een schriftelijke intake om toegelaten te worden tot deze opleiding. 

Voor deze opleiding kun je geen vrijstellingen aanvragen. 

Al het studiemateriaal staat in een online leeromgeving.
De duur van het reguliere programma Inkoopmanager is ongeveer 1,5 jaar en bestaat uit 4 modules en een afsluitende eindpresentatie. 
 
Bij deze opleiding start je met de module Strategisch Management & Inkoopalignement. Pas als je deze module hebt gevolgd kun je beginnen aan de module Ketenmanagement en daarna de module Verandermanagement en Inkoopontwikkeling. De module Persoonlijke effectiviteit mag je naar eigen inzicht inplannen.
Nevi 2 of hbo (een schriftelijke intake is onderdeel van de toelatingsprocedure).
Het niveau van deze opleiding is hbo+.
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus
Bekijk dan alle veelgestelde vragen.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met onze klant contact center, wij helpen je graag verder!

(088) 330 07 00
info@nevi.nl

Procurement management program