Nevi
0

Filters

Online leren

Sector

Thema

Training

Inrichting opdrachtgeverschap sociaal domein

In de training Inrichting opdrachtgeverschap sociaal domein ligt de focus op de strategische keuzes rondom de lokale organisatie van het sociale domein.

 
Training

Intern adviseren

Wil je jouw adviesvaardigheden verbeteren? De training Intern adviseren is dan precies wat jij nodig hebt. Schrijf je in!

 
Training

Internationaal Contracteren

In de 3-daagse training internationaal contracteren komen alle facetten aan bod waarmee je te maken krijgt als je contracten afsluit met buitenlandse leveranciers.

 
Training

Klimaatneutraal inkopen

Tijdens de training Klimaatneutraal inkopen krijg je inzicht in wat klimaatneutraal inkopen omvat en wat voor impact je hiermee kunt maken.

 
Training

Kracht en Invloed bij Onderhandelingen

Leren hoe je sneller gedrag in kunt schatten, meer kunt beïnvloeden en hoe je jouw onderhandelingsdoelen kunt realiseren? Dan is de training Kracht en invloed bij onderhandelingen perfect voor jou!

 
Training

Leergang Inkopen van werken

Hoe koop je een rotonde, fietspad, parkeergarage, het groen in je gemeente of een verbouwing van een school in? Dat leer je in deze nieuwe leergang.

 
Training

Leergang Professioneel inkopen voor sociaal domein

Deze leergang legt het fundament dat je, als inkoper, beleidsmedewerker of contractmanager, nodig hebt om op professionele wijze je werk te kunnen doen in de context van het sociaal domein. 

 
Training

Leergang Strategische Inkoop

Je leert de strategie van jouw organisatie vertalen naar concrete inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om jouw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren