0

Filters

Online leren

Sector

Thema

Training

Verbeter prestaties in operationeel inkoopproces

In deze training leer je effectief handelen bij problemen in het operationeel inkoopproces. Je leert signaleren én oplossen.

 
Training

Vergroot je impact - persoonlijke groei in 5 dagen

Wil jij inkoop beter op de kaart zetten in jouw organisatie? Wil je meer overtuigingskracht? Met deze training vergroot jij je eigen impact.

 
Training

Vested Executive Education Course

De Vested-benadering zet traditionele inkoper-leverancierrelaties op hun kop. Het resultaat: een zeer samenwerkingsgerichte relatie.

 
Training

Waardegerichte Inkoop

Aan de slag met het nieuwe concept van Gerco Rietveld: Waardegerichte Inkoop! In deze masterclass leer je hoe je systematisch waarde toevoegt vanuit inkoop aan je organisatie.

 
Training

Webtooltraining ISO 20400

Hoe werkt de Webtool ISO 20400 precies? In deze online training ga je zelf aan de slag met de webtool en het maken van een eigen implementatie-/actieplan MVI. Nu inschrijven!

 
Training

Winning Negotiation E-Learning

Leer over win-win/win-lose onderhandelingen, jouw onderhandelingsstijl, planning, opening, onderhandelingspunten en meer. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Workshop Spendanalyse - Advanced

Meer uit je spendanalyse halen? De advanced workshop Spendanalyse gaat dieper in op alle mogelijkheden.

 
Training

Workshop Spendanalyse - Basic

Tijdens de Workshop Spendanalyse basic leer je in één dag de belangrijkste vaardigheden voor een goede, betrouwbare spendanalyse. *Deze training is zowel online als offline te volgen.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren