0
Trainingen

LOF KORTE KETENS

Wil je investeren in duurzaamheid, wil je maatschappelijk verantwoord inkopen en is je organisatie gehuisvest in Limburg? Dan is deelname aan de gratis bootcamps misschien iets voor jou en je organisatie! Na deze training heb je: 
  • Bijgedragen aan de (verdere) ontwikkeling van gezonde voeding en gezondheid
  • Tools om aan de slag te gaan met duurzame ketens en de handel in duurzame streekproducten
  • Kennisgemaakt met verschillende ketenpartijen om samen de foodketen in Limburg te verduurzamen

Over deze training

Max. aantal deelnemers
12
Prijs
€ 0,00 excl. btw
Ledenprijs
€ 0,00 excl. btw

Op dit moment is het niet mogelijk om dit product te bestellen. Interesse? Neem contact op via 088 - 33 00 700.

Bekijk incompany mogelijkheden

Bootcamps

In totaal organiseren we acht bootcamps in de periode van november 2019 tot december 2020. We gaan met de sector actief aan de slag om de inzichten die in de voorgaande bootcamp ontwikkeld zijn te toetsen en te verbeteren. Op een bootcamp staat inspiratie, feedback, leren, ontwikkelen, out-of-the-box en creativiteit centraal. Ook kunnen demonstraties van de ontwikkelde producten/diensten onderdeel zijn van de bootcamps. Zodat we écht samen gaan bouwen aan een transformatie van de handel in duurzame streekproducten.

Met het doorbreken van de hele denk, werk en handelwijze van een volledige handelsketen, bevinden we ons in het vlak van experimenteren en leren. Het is onmogelijk en ineffectief dit in een klein ontwikkelteam alleen te doen. Daarom brengen wij  ketenpartijen bij elkaar om de foodketens in Limburg te verduurzamen door aan de slag gaan met het eerlijk verdelen van de kosten en opbrengsten in de voedingsketen. 

Ben je bereid een praktijkcase in te brengen waarin je begeleid wordt door deskundigen en dus echt een slag kunt gaan maken? Met andere woorden, ben jij die koploper, durf je samen met ons deze uitdaging aan en ben je bereid samen met collega's actief deel te nemen aan acht sessies? Dan is deelname aan de bootcamps misschien wel iets voor jou en je organisatie.

LOF KORTE KETENS

Momenteel zijn er geen data gepland of zijn de geplande sessies al vol. Heb je interesse, dan kun je contact opnemen met Nevi via 088 330 0700 of info@nevi.nl.

Voor wie is het bedoeld?

Organisaties die gevestigd zijn in de provincie Limburg, die gezonde voeding en de gezondheid van medewerkers hoog in het vaandel hebben staan én de bereidheid hebben om de keten van (bedrijfs-) catering duurzaam te verbeteren dagen wij uit om deel te nemen aan de acht gratis Bootcamps.  

We hanteren een aantal voorwaarden aan deelname:

  • De organisatie is gehuisvest in de Provincie Limburg
  • De organisatie biedt een vorm van (bedrijfs)catering aan
  • De organisatie heeft minimaal 75 medewerkers in dienst
  • De organisatie herkent zich in bovenstaand profiel
  • De organisatie is bereid een praktijkcasus in te brengen

De deelnemers zijn bij voorkeur afkomstig vanuit het facilitair bedrijf in combinatie met inkoop, al dan niet aangevuld met een beleidsmedewerker / verantwoordelijke duurzaamheid. Door met 2-3 medewerkers per bedrijf deel te nemen, ontstaat voldoende kennis, mandaat, motivatie en daadkracht om binnen de eigen organisatie dit onderwerp te omarmen en waar nodig barrières te doorbreken.

Praktische informatie

De eerste bootcamp vindt plaats op 26 november 2019 bij de Rabobank in Venlo, de tweede bootcamp vindt plaats op 4 februari 2020 bij de LLTB in Roermond. De verdere Bootcamps worden momenteel ingepland. Doorlooptijd voor de bootcamps is tot eind 2020. Elke bootcamp duurt van 09.00 – 17.00 uur. 

Deelname aan de bootcamps is gratis, maar niet vrijblijvend. Voor een optimaal succes verwachten wij van de deelnemers dat zij (of een vervanger) aanwezig zijn bij alle bootcamps, actief bijdragen, tussentijds opdrachten uitvoeren en kennis/ervaring delen met andere organisaties.

Na aanmelden volgt eerst toetsing op deelname criteria en zal contact worden opgenomen voordat deelname definitief is.

LOF is een initiatief van Provincie Limburg, Rabobank, F-Fort, Diverzio en Nevi.

Provincie Limburg

Europees Landbouwfonds


Ook incompany

Deze training organiseren wij ook incompany. Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Bel voor meer informatie: (088) 330 07 00.

De praktijkexperts

Veelgestelde vragen

Vrijwel alle trainingen worden ook incompany gegeven. Volg met je team een training toegespitst op je branche of organisatie of pak met maatwerk jullie specifieke uitdagingen aan. Interesse? Lees meer over incompany en maatwerk.
Bij een aantal hotels neemt Nevi tot 2 weken voor aanvang van de training kamers in optie. Het beste is dus om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de accommodatie en te informeren naar de mogelijkheden en prijzen. 
Bij veel trainingen maken we gebruik van een online leeromgeving. Hier kun je je studiemateriaal altijd en overal raadplegen.  
Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.  

Naast de erkende opleidingen heeft Nevi ook een ruim aanbod van leergangen, masterclasses en trainingen.  

Wil jij je inkoopkennis vergroten, maar heb je geen tijd voor een langdurige opleiding? Kies dan voor leergang. In onze leergangen komen de meest essentiële onderdelen uit onze opleidingen in hoog tempo aan bod.   

In onze masterclasses staan relevante theorieën en hun toepasbaarheid in de inkooppraktijk centraal. 
  
Wil jij in één of enkele dagen worden bijgespijkerd op specifieke thema’s, zoals aanbesteden, Best Value Procurement of kostenmanagement, dan is een training voor jou een goede keuze.  

Werkgevers die gedurende de coronacrisis een beroep (willen) doen op loonkostensubsidie, de NOW-regeling, worden verplicht om hun werknemers te stimuleren zich te laten omscholen of bijscholen. Wil je meer weten over om- of bijscholen via Nevi? Of heb je een scholingsvoucher van het UWV? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies, we helpen je er graag bij!
Nevi stelt de veiligheid van haar bezoekers, cursisten en medewerkers voorop. Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus op de voet en laten ons hierin leiden door het advies van het RIVM over de eventueel te nemen maatregelen. Bekijk alle veelgestelde vragen over Nevi en het Coronavirus

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

LOF KORTE KETENS

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren