Executive Education

Wil je jezelf op strategisch management niveau ontwikkelen op het gebied van inkoop en supply chain management? Bekijk onze open Executive Education programma's voor professionals.

Executive Education: EMPOWER YOURSELF!

Door de snel veranderende mondiale omgeving staan bedrijven continue voor nieuwe uitdagingen. Dit betekent dat er van professionals en specialisten aanpassingsvermogen gevraagd wordt. Wisselende skills, inzicht en strategie zijn nodig om het verschil te kunnen maken in deze nieuwe wereld. Nevi helpt inkoopprofessionals graag met de beste tools en tactieken in combinatie met het nieuwste geavanceerde onderzoek op het gebied van inkoop en supply management. Persoonlijke coaching en lessen van gerenommeerde academici en CPO’s maken het opleidingspalet compleet. Empower yourself met een Nevi Executive programma!

De programma's variëren van korte, meerdaagse trainingen/masterclasses tot programma’s van een aantal maanden tot anderhalf jaar. Hieronder kun je een keuze maken uit het programmaoverzicht.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met:
Programmamanager, Mariska van Wijnen
E: m.vanwijnen@nevi.nl
M: + 31 (6) 1013 2042

WE BELIEVE IN MAKING A DIFFERENCE

Trainingen

Best Value Preparation A course

Ben je BVP-B gecertificeerd en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning course helpt je daarbij.

Leergang Strategische Inkoop

Je leert de strategie van jouw organisatie vertalen naar concrete inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om jouw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

Masterclass Businessgedreven Inkoop

Aan de slag met het concept van Gerco Rietveld: Businessgedreven inkoop! Benut de kansen in de inkoopmarkt om jouw organisatie succesvoller en weerbaarder te maken.

8 PE Punten

Masterclass Excellent Opdrachtgeverschap

Masterclass over hoe professioneel opdrachtgeverschap aangescherpt en verankerd wordt. Exclusief voor bestuurders/directies van woningcorporaties.

Masterclass Inkopen in de Zorg

Tijdens de masterclass Inkopen in de Zorg praten ervaren zorg- en inkoopspecialisten je bij. Je strategische inkoopkennis is daarna up-to-date.

Procurement Executive Program

Tijdens het Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’.

Verandermanagement voor Inkopers

Ben jij als inkoper betrokken bij verandering? In de 2-daagse training Verandermanagement voor inkopers leer je hoe je wèl het verschil maakt.

Vergroot je impact - persoonlijke groei in 5 dagen

Wil jij inkoop beter op de kaart zetten in jouw organisatie? Wil je meer overtuigingskracht? Met deze training vergroot jij je eigen impact.

Waardegericht Inkopen

Aan de slag met het nieuwe concept van Gerco Rietveld: Waardegericht inkopen! In deze masterclass leer je hoe je systematisch waarde toevoegt vanuit inkoop aan je organisatie. 

Vragen of studieadvies?

Bel (088) 33 00 700 tussen 8.00 en 17.30 uur of mail ons.

Liever persoonlijk opleidingsadvies? Stuur een e-mail voor een afspraak bij ons op kantoor.

Wij helpen je graag!