Executive Education

Wil je jezelf op strategisch management niveau ontwikkelen op het gebied van inkoop en supply chain management? Bekijk onze open Executive Education programma's voor professionals.

Executive Education: EMPOWER YOURSELF!

Door de snel veranderende mondiale omgeving staan bedrijven continue voor nieuwe uitdagingen. Dit betekent dat er van professionals en specialisten aanpassingsvermogen gevraagd wordt. Wisselende skills, inzicht en strategie zijn nodig om het verschil te kunnen maken in deze nieuwe wereld. Nevi helpt inkoopprofessionals graag met de beste tools en tactieken in combinatie met het nieuwste geavanceerde onderzoek op het gebied van inkoop en supply management. Persoonlijke coaching en lessen van gerenommeerde academici en CPO’s maken het opleidingspalet compleet. Empower yourself met een Nevi Executive programma!

De programma's variëren van korte, meerdaagse trainingen/masterclasses tot programma’s van een aantal maanden tot anderhalf jaar. Hieronder kun je een keuze maken uit het programmaoverzicht.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met:
Programmamanager, Mariska van Wijnen
E: m.vanwijnen@nevi.nl
M: + 31 (6) 1013 2042

WE BELIEVE IN MAKING A DIFFERENCE

Trainingen

Leergang Strategische Inkoop

Je leert de strategie van jouw organisatie vertalen naar concrete inkoopacties. Ontdek welke veranderstrategie passend is om jouw toegevoegde waarde zichtbaar te maken.

Leiderschap met impact

Leiderschapstraining voor inkoop- leveranciers- en contractmanagers die hun leiderschapskwaliteiten verder willen vergroten. Leer hoe je conflicten oplost, de regie neemt en je team inspireert.

Procurement Executive Program

Tijdens het Procurement Executive Program maak je uitgebreid kennis met de meest actuele ontwikkelingen op inkoopgebied. Na het volgen van deze leergang ben je weer helemaal ‘inkoop-up-to-date’.

Vragen of studieadvies?

Bel (088) 33 00 700 tussen 8.00 en 17.30 uur of mail ons.

Liever persoonlijk opleidingsadvies? Stuur een e-mail voor een afspraak bij ons op kantoor.

Wij helpen je graag!