Nevi
0

Vacature Kennismanager publieke sector

32 tot 40 uur per week

Ben jij een ervaren professional in de publieke sector met een scherp oog voor vakinhoudelijke ontwikkelingen en een passie voor inkopen en aanbesteden? Wil je een belangrijke rol spelen in het vormgeven van kennis en expertise binnen Nevi? Dan is de functie van Kennismanager publieke sector bij Nevi iets voor jou!

Wat ga je doen als Kennismanager publieke sector bij Nevi?
Jouw taken omvatten onder andere:

  1. Signaleren en beoordelen: Je houdt nauwlettend de ontwikkelingen in de markt en het vakgebied in de gaten. Je ordent en beoordeelt deze ontwikkelingen op hun relevantie voor onze producten en diensten.
  2. Productportfolio: Je organiseert overzicht en inzicht in het product- en dienstenportfolio van Nevi binnen jouw expertisedomein. Samen met onder meer de andere Kennismanager en Programma-managers van het Learning & Development team werk je aan een consistent en goed aansluitend opleidings- en trainingsaanbod.
  3. Analyseren en adviseren: Je analyseert het aanbod op inhoud, consistentie en onderlinge aansluiting. Op basis hiervan adviseer je over keuzes in het product- en dienstenaanbod en doe je voorstellen voor aanpassingen.
  4. Kennisontwikkeling: Je initieert kennisontwikkeling binnen Nevi. Dit doe je door actief onderzoek te doen naar relevante vakinhoudelijke ontwikkelingen en deze te vertalen naar producten en diensten.
  5. Vakinhoudelijke content: Je ontwikkelt vakinhoudelijke content voor opleidingen en trainingen. Hierbij werk je zelfstandig en in samenwerking met externe ontwikkelaars die je inhoudelijk begeleidt.
  6. Kwaliteitsbewaking: Tijdens ontwikkeltrajecten en gedurende de productlevenscyclus waarborg je de vakinhoudelijke kwaliteit door de producten en diensten te beoordelen op basis van ontwerpspecificaties.
  7. Ondersteuning: Je biedt vakinhoudelijke ondersteuning aan (externe) deskundigen die betrokken zijn bij ons product- en dienstenaanbod. Je ondersteunt (desgevraagd) Relatiemanagement bij het samenstellen van opleidings- en trainingsprogramma’s voor incompany-opdrachtgevers.
1.    Werk- en denkniveau: Je denkt en werkt op minimaal hbo-plus of academisch niveau.
2.    Opleiding: Je hebt een afgeronde, relevante hbo/wo opleiding (bv bedrijfskunde). Hierdoor kun je als geen ander inschatten welke (nieuwe) vakinhoudelijke kennis bijdraagt aan de ontwikkeling van professionals en organisaties. 
3.    Werkervaring: Je hebt minimaal 8-10 jaar werkervaring op het gebied van inkopen en aanbesteden in de publieke sector, bijvoorbeeld als senior inkoper, adviseur inkoop- en aanbesteden, categoriemanager, manager inkoop. Je hebt daarnaast een goede kennis van de Aanbestedingswet, aanbestedingsprocedures en de toepassing ervan. Ervaring met didactiek is een pré.
4.    Vak- en sectorkenniskennis: Je hebt een grondige kennis van de Aanbestedingswet, de verschillende aanbestedingsprocedures en de toepassing ervan en inzicht in relevante jurisprudentie. Je hebt een goed begrip van de organisatie-inrichting in het Publieke domein.
5.    Analytisch vermogen: Je kunt complexe informatie ontleden, patronen herkennen en verbanden leggen tussen verschillende bronnen. Dit stelt je in staat om trends en behoeften in de publieke sector te herkennen en te analyseren. 
6.    Projectmanagement: Je hebt ervaring met projectmatig werken en het (indien nodig) aansturen van anderen. Je kunt (deel)projecten plannen, coördieren en uitvoeren, inclusief het beheer van deadlines en middelen.
7.    Communicatieve vaardigheden: Je bent in staat om vakinhoud mondeling en schriftelijk helder en samenhangend over te brengen naar anderen. Daarnaast communiceer je effectief met belanghebbenden en maak je verschillen van inzicht direct bespreekbaar op een open manier.
8.    Samenwerken: Je begrijpt dat je samen met anderen meer kunt bereiken dan alleen. Het teambelang gaat boven je eigen belangen. Je staat open voor feedback en geeft anderen constructieve feedback. Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen taken en doelstellingen.
9.    Netwerken: Je hebt een goed netwerk in de publieke sector (pré)
 
Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waarin je jouw expertise kunt inzetten, je verder kunt ontwikkelen én bijdraagt aan de professionele groei van onze vereniging. Een ambitieuze en pragmatische werkomgeving met betrokken collega’s en goede faciliteiten. Goede arbeidsvoorwaarden (waaronder de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken). Een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband). Een leuk team! Verbindend, samenwerken, klantgericht, deskundig en betrokken zijn onze kernwaarden en daar nemen we je graag in mee!

De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de € 4.466,- en € 6.760,- bruto per maand bij een 40-urige werkweek. Inschaling is op basis van ervaring.
 


Reageren?

Ben jij de Kennismanager die ons team komt versterken? Stuur dan je CV en motivatie naar ons via de sollicitatieknop op deze website! Of stuur je CV en motivatie naar hrm@nevi.nl, onder vermelding van ‘vacature kennismanager’.

Een (online) gedragstest maakt onderdeel uit van het selectieproces.

Herken jij je in deze omschrijving, maar wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Jeroen Hulsman, directeur Productmanagement en innovatie, 
06-250 11 878 / j.hulsman@nevi.nl. 

Kijk op www.nevi.nl voor meer informatie.

Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Het Nevi Kennismanagement team richt zich op het vakinhoudelijk bewaken en verrijken van de producten en diensten van Nevi en is een staffunctie van de afdeling Productmanagement & innovatie. 

Het Nevi Learning & Development team richt zich op het omzetten van marktontwikkelingen én leer- en ontwikkelvragen van organisaties naar passende, samenhangende en kwalitatief hoogwaardige onderwijs- en trainingsprogramma’s op het gebied van inkoop-, supply- en contractmanagement. Het ultieme doel hierbij is het kunnen faciliteren van individuele leerroutes vanuit het aanbod. We lopen hierbij graag voorop en omarmen hierbij nieuwe ideeën. 


In deze functie ben je inhoudelijk en zakelijk sparringpartner voor je collega’s van Kennismanagement, Learning & Development, Relatiemanagement, de flexibele schil van externe deskundigen (docenten, trainers, examinatoren, correctoren), klanten en andere externe relaties. Je rapporteert hiërarchisch aan de directeur Productmanagement & Innovatie en functioneel aan de Manager Learning & Development. Bij de ontwikkeling van vakinhoudelijke content voor opleidingen en trainingen werk je samen in een cross-functioneel ontwikkelteam. 

Over Nevi

Nevi wil inkoop in Nederland op een hoger niveau brengen en richt zich daarbij zowel op Procurement professionals als op organisaties. Niet alleen in Nederland, maar ook in het buitenland, waarbij wij onder meer trainingen en opleidingen (met diploma) aanbieden om dat te realiseren. Nevi is in Nederland met meer dan 6.500 leden hét kennisnetwerk voor inkoop- contract- en supply-management. Wij nemen wereldwijd de derde positie in op de lijst van inkoopverenigingen en ontvingen als eerste organisatie ter wereld de Global Standard van IFPSM voor het kwaliteitsniveau van onze opleidingen en trainingen. Via IFPSM zijn we verbonden met het wereldwijde netwerk van beroepsverenigingen binnen hetzelfde vakgebied. 

Nevi is gevestigd in Zeist. In deze bosrijke omgeving is het Nevi House of Procurement onze werkplek, verzorgen wij klassikale trainingen en opleidingen en verbinden wij professionals en organisaties in ons vakgebied.  

Lees meer Lees minder
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren