Nevi
0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Advanced Negotiations E-Learning

Leer concepten toepassen zoals biases in onderhandelingen en game theory om je onderhandelingsvaardigheden te verbeteren. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Artificial Intelligence voor Inkoop

De impact van Artificial Intelligence op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. Gaat de inkooprobot ons vervangen?

 
Training

Basisaspecten van Inkoop in Retail en (Groot)handel

Leer in één dag de stappen in een professioneel inkoopproces kennen, én beheersen. Deze training Basisaspecten van inkoop in de retail geeft inzicht in de essentie van het retail- inkoopproces.

 
Training

Basisaspecten van inkoop

Dé 2-daagse training van Nevi om je basiskennis en de basisvaardigheden die je nodig hebt bij het inkoopproces te vergroten.

 
Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Tijdens deze online workshop leer je hoe je goed voorbereid de onderhandeling ingaat zodat je een optimaal indexatieresultaat haalt voor je organisatie.

 
Training

Categoriemanagement

Wil je alles leren over de levenscyclus van een product of dienst? Deze training categoriemanagement voor inkopers behandelt het gehele categoriemanagementproces. 

 
Training

Category Management E-Learning

Masterclass over het belangrijkste onderwerp binnen inkoop, namelijk categoriemanagement. Intermediate – advanced level. Schrijf je in voor de online training!

 
Training

Design Thinking in Procurement

Design Thinking als methodiek om innovatie, creativiteit en waardecreatie binnen de keten en voor de business te bewerkstelligen. Leer om design thinking toe te passen bij procurement vraagstukken.

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren