0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Advanced Negotiations E-Learning

Leer concepten toepassen zoals biases in onderhandelingen en game theory om je onderhandelingsvaardigheden te verbeteren. Meld je aan voor deze e-learning!

 
Training

Artificial Intelligence voor Inkoop

De impact van Artificial Intelligence op inkoopprocessen en de rol van inkoopprofessionals. Gaat de inkooprobot ons vervangen?

 
Training

Basisaspecten van Inkoop in Retail en (Groot)handel

Leer in één dag de stappen in een professioneel inkoopproces kennen, én beheersen. Deze training Basisaspecten van inkoop in de retail geeft inzicht in de essentie van het retail- inkoopproces.

 
Training

Basisaspecten van inkoop

Dé 2-daagse training van Nevi om je basiskennis en de basisvaardigheden die je nodig hebt bij het inkoopproces te vergroten.

 
Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Tijdens deze online workshop leer je hoe je goed voorbereid de onderhandeling ingaat zodat je een optimaal indexatieresultaat haalt voor je organisatie.

 
Training

Best value preparation A course

Ben je BVP-B gecertificeerd en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning course helpt je daarbij.

 
Training

Best value sales

In de training Best value sales leer je de inkoper beter begrijpen waardoor je je onderneming maximaal neerzet in je offerte.

 
Training

Categoriemanagement

Wil je alles leren over de levenscyclus van een product of dienst? Deze training categoriemanagement voor inkopers behandelt het gehele categoriemanagementproces. 

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren