0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Training

Best value contractmanagement

Deze training gaat in op alle aspecten waar contractmanagers van een best value project mee te maken krijgen.

 
Training

Best value preparation A course

Ben je BVP-B gecertificeerd en wil je de vervolgstap zetten naar het A-certificaat? Deze intensieve applied learning course helpt je daarbij.

 
Training

Best value sales

In de training Best value sales leer je de inkoper beter begrijpen waardoor je je onderneming maximaal neerzet in je offerte.

 
Training

Blockchain voor inkoopprofessionals

Deze training is ontwikkeld voor (inkoop)professionals die willen weten wat er mogelijk is op het gebied van Blockchain binnen inkoop voor hun organisatie.

 
Training

Blue Scan op het GSES platform

Door methoden op elkaar af te stemmen en via de BlueScan samen te werken, verhogen de betrokken bedrijven hun duurzame inkoopprocessen naar een hoger niveau. De scan is ontwikkeld door Maritiem Netwerk Nederland en ondersteunt de duurzame maritieme supply chain.

 
Training

Business Negotiation in a Virtual World

Het programma onderhandelingstactieken is gericht op het ontwikkelen van onderhandelingsvaardigheden in een virtuele wereld. Lees meer!

 
Training

Categoriemanagement

Wil je alles leren over de levenscyclus van een product of dienst? Deze training categoriemanagement voor inkopers behandelt het gehele categoriemanagementproces. 

 
Training

Category Management E-Learning

Masterclass over het belangrijkste onderwerp binnen inkoop, namelijk categoriemanagement. Intermediate – advanced level. Schrijf je in voor de online training!

 
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren