Nevi
0
1-4 van 4 resultaten
Training

Kracht en Invloed bij Onderhandelingen

Jouw invloed gebruiken om je onderhandelingsresultaten te verbeteren? In deze tweedaagse training doe je kennis op over onderhandelingsstrategieën en -tactieken. Je leert krachtige beïnvloedingstechnieken en de do’s en don’ts van macht en invloed. Na afloop ken je jouw sterke en zwakke kanten in een onderhandeling en kun je verschillende onderhandelingsstijlen inzetten.

  • vanaf 1878
Training

Waardegericht onderhandelen

Wil jij werken aan een goede samenwerking en relatie met je leveranciers om zo bij te dragen aan de strategische doelen van jouw organisatie? Tijdens deze tweedaagse training leer je de kenmerken en toepassingen van waardegericht onderhandelen, en krijg je inzicht in de BOSCO-theorie. Na afloop ben je een volwaardig waardegericht onderhandelaar.

  • vanaf 1878
Training

Realiseren van impactvolle onderhandelingen

Hoe word je succesvol onderhandelaar? In onze driedaagse training leer je niet alleen hoe je onderhandelingen grondig voorbereidt, maar ook hoe je je analyses effectief vertaalt naar een succesvolle onderhandelingsstrategie en -tactiek. Na afloop van de training ben je volledig toegerust voor elk aspect van het onderhandelingsproces, van de voorbereiding tot en met implementatie.

  • vanaf 1595
Training

Basisaspecten van onderhandelen

Beter worden in onderhandelen? Tijdens deze tweedaagse training leer je de basisvaardigheden van onderhandelen, zoals gesprekstechnieken en onderhandelingstactieken. Je krijgt veel persoonlijke tips. Na afloop heb je het onderhandelen onder de knie en maak je met jouw inkoop impact voor jouw organisatie.

  • vanaf 1596
Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren