0

Filters

Opleiding of training

Online leren

Thema

Sector

Opleiding

Nevi 2 Privaat

Ben je een ervaren inkoopprofessional in het bedrijfsleven en zoek je forse verdieping van jouw inkoopkennis? Dan is de opleiding Nevi 2 Privaat iets voor jou.

 
Opleiding

Nevi 1 Privaat (start opleiding vanaf 1-01-2020)

Ben jij een inkoopprofessional in het bedrijfsleven en wil je een stevig fundament onder je carrière leggen? Of ben je een inkoper die zijn inkoopkennis en inkoopvaardigheden wil vergroten en zich verder wil ontwikkelen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou.

 
Training

Kracht en Invloed bij Onderhandelingen

Leren hoe je sneller gedrag in kunt schatten, meer kunt beïnvloeden en hoe je jouw onderhandelingsdoelen kunt realiseren? Dan is de training Kracht en invloed bij onderhandelingen perfect voor jou!

 
Training

Onderhandelingsproces en -tactieken

Onderhandelen is een vak apart. Hoe sterk sta jij in je schoenen als inkoopteam? Leer tijdens deze incompany training als team alles over het onderhandelingsproces en de -tactiek.

 
Training

Strategisch Onderhandelen en Dealmaking

Tijdens de tweedaagse training Strategisch onderhandelen en dealmaking leer je vanuit een systemische visie de regie te nemen over je onderhandelingen.

 
Training

Beperk de stijging van inhuurtarieven!

Met deze online workshop ben je goed voorbereid op het onderhandelen om een optimaal indexatieresultaat te behalen voor je organisatie.

 
Training

Basisaspecten van onderhandelen

Tijdens deze training leren we jou in 2 dagen alle basisvaardigheden om als inkoper effectief te onderhandelen.

 
Training

Stakeholdermanagement

Succesvol zijn door goed met je organisatie en je (keten)partners te verbinden. Je leert het tijdens de training Stakeholdermanagement.