Persoonlijke Ontwikkeling

Diverse onderzoeken tonen aan dat een professional continu in beweging is. Het gaat om actuele kennis over 'vandaag' en een visie op 'morgen'. Waar ligt jouw ambitie?

Een actieve bijdrage leveren aan het inkoopvak als bestuurder of als organisator van een netwerkevent, past ook binnen Persoonlijke ontwikkeling.

NEVI CPD (Continuïng Personal Development) "draagt bij aan verbinding, verbreding, verdieping en innovatie binnen Purchasing & Supply Management".

Op basis van de twee pijlers, persoonlijke ontwikkeling en kennisontwikkeling, organiseren CPD leden vaak zelf bijeenkomsten waarbij kennis ontwikkelen en delen centraal staan. 

Doe de zelftest!

Wat maakt een inkoper een echte professional? Welke kennis en competenties zijn daarvoor nodig? Het antwoord op deze en vele andere vragen krijg je met de personal assessment tool gratis voor NEVI Members (ter waarde van € 150,-).

Start de Self Assessment - gratis voor members

Ambitie in inkoop
In de zomer van 2014 zijn de resultaten gepubliceerd van het Ambitie in Inkoop-onderzoek, een co-productie van NEVI en Deal!. Doel van het onderzoek was inzicht krijgen in met name de rol, taken, kansen en ambities van de moderne inkoper: Inkoper is kostenbeheerser, verandermanager en honkvast (Deal! 7/8 2014). Eind mei 2016 is de vragenlijst 2016 uitgestuurd.

Salarismonitor
In samenwerking met Inquest, Berenschot en VIB heeft NEVI in 2009/2010 voor het laatst de Salarismonitor uitgevoerd. Deze geeft antwoord op vragen als: Wat verdient mijn collega-inkoper? Welke groeimogelijkheden biedt het inkoopvak? Wat moet ik nieuwe medewerkers bieden om een interessante werkgever te zijn? En welke branche biedt welk salaris? Klik hier voor de managementsamenvatting van de Salarismonitor (2009/2010)

Een grote hoeveelheid studiemateriaal op het gebied van Persoonlijke competenties is terug te vinden in NEVI Kennislab.

Hieronder een aantal voorbeelden:

Relaties tussen mensen - Roos van Leary (zelftest)
Teamrollen (zelfanalyse)
Persoonlijkheidstypes volgens enneagram
Kleurentest voor veranderaars (zelftest)
Stijlen van leidinggeven (zelftest)
Macht en invloed - Theorie van Parsons

Trainingen

Leiderschap met impact

Voor inkoop- leveranciers- en contractmanagers die hun leiderschapskwaliteiten en impact verder willen ontwikkelen.

NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

NLP helpt je jouw communicatievaardigheden, persoonlijk leiderschap en de invloed die je hebt maximaal te ontwikkelen.

NIEUW

Vergroot je impact

Persoonlijke groei voor de inkoopprofessional. Zet inkoop beter op de kaart binnen jouw organisatie en ga aan de slag met persoonlijke ontwikkeldoelen!

Hulp nodig bij het maken

van de juiste keuze?

Wij helpen je graag.

 

Je kunt altijd bellen met: 088 33 00 700
of stuur ons een mail: info@nevi.nl

Altijd in de buurt

De opleidingen en trainingen van NEVI vinden plaats op verschillende locaties door heel Nederland.