Nevi
0
Examens

Examen Nevi 2 Privaat

De opleiding Nevi 2 Privaat maakt gebruik van verschillende examenvormen. Na het behalen van alle examens ontvang je het branche-erkende Nevi diploma.

 

Je ontvangt een diploma als: 

  • Je voldoet aan de toelatingseisen van Nevi 2 Privaat;
  • Je voor Inkoopproces gevorderd deel 1, Inkoopproces gevorderd deel 2, Innovatiegedreven inkopen óf Supply chain management en het Integrale examen ten minste het cijfer 5,5 hebt behaald;
  • Je de voldoende examenresultaten binnen 4 jaar behaalt;
  • Je voldoet aan de inspanningsverplichting bij de modules Waardegerichte onderhandelingen óf Intern ondernemerschap. 

Examenvorm per module

  • Basismodule Inkoopproces gevorderd deel 1: digitaal examen op locatie;
  • Basismodule Inkoopproces gevorderd deel 2: digitaal examen op locatie;
  • Keuzemodule 1 - Supply chain management óf Innovatiegedreven inkopen: examenopdracht;
  • Keuzemodule 2 – Waardegerichte onderhandelingen óf Intern ondernemerschap: inspanningsverplichting.

Je rondt het de opleiding af met een integraal examen. Gedurende je opleiding krijg je toegang tot een online leeromgeving met meer informatie over het integrale examen. 

Inspanningsverplichting

Voor de keuzemodules Waardegerichte onderhandelingen en Intern ondernemerschap geldt een inspanningsverplichting. We verwachten dat je iedere les aanwezig bent en de voorbereidende opdrachten maakt.

Certificaat en diploma

Na ieder voldoende resultaat voor een examen Nevi 2 Privaat volgt een certificaat. Na het behalen van alle examens ontvang je het diploma Nevi 2 Privaat.

Praktische informatie

Klik hieronder voor meer informatie over het aanmelden van examens, het examenreglement of hoe je je inschrijft. Startte je je opleiding vóór 01-01-2022? Bekijk dan hier de examens.

Veelgestelde vragen

Aanmelden voor het examen kan via de oranje bestelknop op deze pagina. Het examen komt dan in het winkelmandje. Als je wil, kan je meerdere examens tegelijk bestellen.
Digitaal examen wil zeggen dat je op een door jou gekozen moment examen doet op de door jou geselecteerde toetslocatie. Er zijn toetslocaties door het hele land.

Lees hier meer over digitaal examen en inzage.
Lees meer over de regels en afspraken die gelden voor examens en diplomering in ons examenreglement. Het examenreglement is vastgesteld is samenspraak met de Stichting Examenkamer.

Heb je feedback of een klacht over een door jou gemaakt examen? Mail dan naar feedback@nevi.nl.  

Meer informatie over klachten, bezwaar en beroep.

Meer informatie over de examens vind je in de online leeromgeving van de bijhorende module. Je krijgt ongeveer 3 weken voor de start van de module toegang tot de online leeromgeving. Voor het integrale examen is een aparte leeromgeving waar je automatisch toegang toe krijgt.

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder oriënteren