Nevi
0
Trainingen

Grip en regie op externe inhuur

Wil je de inkoopstrategie voor externe inhuur in jouw organisatie naar een hoger niveau tillen? In deze zesdaagse leergang leer je aan de hand van diverse inhuurmodellen hoe je een effectieve inhuurstrategie en een goed categorieplan voor externe inhuur opzet. Na afloop kun jij alle mogelijkheden van de inhuurmarkt benutten en maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar.
Huurt jouw organisatie regelmatig extern personeel in? Dan is slim samenwerken met HR, Finance en Control, IT, bureaus, brokers, Managed Service Providers en de inhurende managers cruciaal. Niet alleen benut je de mogelijkheden van de inhuurmarkt op die manier optimaal, ook maak je jouw bijdrage aan de organisatie beter zichtbaar. In deze leergang kom je te weten hoe je dit het beste kunt doen. Daarnaast komen innovatieve mogelijkheden aan bod die bijdragen aan het verlagen van kosten en onnodige stappen in de personele ketens kunnen elimineren. 

Labor Redimo's diepgaande kennis van de inhuurmarkt en de business vormt het fundament van dit fascinerende Nevi-leertraject. Aan de hand van diverse inhuurmodellen wordt zichtbaar hoe je een goede inhuurstrategie en een goed categorieplan voor externe inhuur kunt opzetten.

Deze training wordt gegeven door Labor Redimo, een onafhankelijk adviesbureau dat organisaties helpt om hun werving en externe inhuur van personeel te optimaliseren.Studieprogramma

De leergang bestaat uit zes trainingsdagen. Per trainingsdag behandel je een ander onderwerp.

Grip en regie op externe inhuur

Wat leer je?

  • Specifieke kennis om de inkoopstrategie van externe inhuur vorm te geven.
  • Hoe je meerwaarde biedt als gesprekspartner voor het management en de business. 
  • Vraagstukken rondom externe inhuur, vanuit strategie en organisatie breed te benaderen.
  • De juiste kennis om jouw carrière naar een hoger niveau te tillen.

Theorie, interactie, actuele cases en best practices wisselen elkaar af.

Past deze leergang bij jou?

 • Ben jij al langere tijd actief in procurement en wil je je verder ontwikkelen?
 • Ben je betrokken bij of verantwoordelijk voor de inkoop van externe inhuur?

Dan is deze leergang geschikt voor jou. 

Praktische informatie

 • Hoelang duurt deze leergang?

  Zes dagen.

 • Wat is er bij de prijs inbegrepen?

  Je krijgt een certificaat van deelname, studiemateriaal, lunch, hapjes en drankjes.

 • Nog een vraag?

  Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem contact op via ons contactformulier.

Veelgestelde vragen

Een training speelt in op de nieuwste ontwikkelingen of een specifieke sector. Het doel is om je kennis te verbreden of verdiepen of je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelingen. Een training duurt meestal één of een paar dagen. Als je de training afrondt, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat.

Een opleiding duurt langer dan een training, vaak drie maanden tot anderhalf jaar. Een opleiding bestaat uit één of meer modules die je afsluit met één of meer examens. Als je het examen (of de examens) hebt gehaald, krijg je een branche-erkend Nevi-diploma. 

Een leergang is korter dan een opleiding en de inhoud is specifieker. Je verdiept je op een thema of een sector. Een leergang duurt ongeveer drie maanden. Als je de leergang hebt afgerond, krijg je een branche-erkend Nevi-certificaat. 

Goed om te weten: een leergang is meestal iets minder intensief dan een opleiding en daardoor vaak net wat beter te combineren met werk en privé. Bekijk hier ons complete aanbod
1. Nevi biedt trainingen speciaal voor inkoop-, contract- en supplymanagers
Dankzij ons kennisnetwerk zitten we boven op de laatste ontwikkelingen in inkoop-, contract- en supplymanagement. We vertalen deze ontwikkelingen naar onze trainingen. Zo kun jij je steeds blijven verdiepen in een onderwerp. Of je kennis en vaardigheden verbreden. 

2. Met een training van Nevi haal je het beste uit jezelf
Met onze trainingen vergroot je je kennis en verbeter je je vaardigheden. Zo krijg jij de juiste tools in handen om je binnen jouw vakgebied steeds verder te ontwikkelen.

3. Nevi werkt samen met trainers uit de praktijk
We werken intensief samen met enthousiaste trainers uit de praktijk. Ze nemen veel inhoudelijke expertise en praktijkervaring mee in inkoop-, contract- en supplymanagement. Ze helpen je graag de theorie in de praktijk toe te passen.
Nevi is hét kennisnetwerk voor inkoop, contract- en supplymanagement. We delen onze kennis via een actieve vereniging met meer dan 6.500 leden. Heb je een lidmaatschap bij Nevi? Dan krijg je korting op onze trainingen, opleidingen en leergangen. Dat komt nog boven op de andere ledenvoordelen:
 • Abonnement op het inkoopvakblad Deal!
 • Onbeperkt toegang tot Kennislab
 • Korting op deelname Nevi congressen
Wil je ook lid worden van Nevi? Bekijk hier welk lidmaatschap bij jou past.
Nevi is hét kennisinstituut voor inkoop, contract- en supplymanagement. Naast de trainingen die we geven, delen we graag onze kennis. Op de themapagina's lees je handige informatie om je vak goed uit te oefenen.  Bekijk hier de inkoopthema's

Heb je nog een andere vraag?

Neem gerust contact op met ons Klant contact center, wij helpen je graag verder!

Het product is toegevoegd
Naar je productoverzicht Verder winkelen